ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σημαντική βράβευση για το Proteas Blu Resort της Σάμου!!!


Δύο πολύ σημαντικά βραβεία απέσπασε το ξενοδοχείο Proteas Blu Resort που βρίσκεται στη Σάμο, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί. 
Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο τιμήθηκε με το GOLD MEDAL AWARD Accommodation Winner της TUI Uk στην Αγγλία, αλλά και το SILVER BLUE AWARD του αντίστοιχου στις σκανδιναβικές χώρες TUI Nordic.  Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές βραβεύσεις που αναδεικνύουν και τον προορισμό.
Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Τάσος Μ. Ξετρίχης σχολιάζοντας τις βραβεύσεις τόνισε:  
" To ξενοδοχείο μας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να επενδύσει στις υψηλές υπηρεσίες και στις παροχές ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες και προτιμήσεις τον πελατών. Με τον τρόπο αυτό επιθυμούμε να συντελέσουμε στην αναβάθμιση της εικόνας του νησιού και να προσελκύσουμε ποιοτικό τουρισμό.
Σε μια εποχή όπου όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια έχουμε θέσει υψηλούς στόχους για τους οποίους αγωνιζόμαστε στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία. 
Προτιμούμε τοπικούς προμηθευτές και απασχολούμε μόνιμους κατοίκους του νησιού ενώ ταυτόχρονα προωθούμε τα παραδοσιακά ντόπια και Ελληνικά προϊόντα".
Και συνεχίζει : " Τον προηγούμενο Χειμώνα βρεθήκαμε σε πολλές τουριστικές εκθέσεις στη Ευρώπη, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία μας στην έκθεση Grekland Panorama στην Στοκχόλμη. Το όραμα μας είναι η δημιουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας – πρότυπο με υπηρεσίες πρωτότυπες και ποιοτικές και κάθε χρόνο πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση του. Η αναγνώριση της προσπάθειας μας ήρθε μέσα από τα 2 σπουδαία αυτά βραβεία".
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video