ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Sani Cup – HMRT 2015


Η αυλαία του Sani Cup άνοιξε την Παρασκευή 1η Μαΐου στο Sani Resort της Χαλκιδικής με πρωταγωνιστές καταξιωμένους Έλληνες και Ευρωπαίους ιστιοπλόους. 
Με σύμμαχό τους τον καιρό και τις πλέον ιδανικές συνθήκες, οι δώδεκα συμμετέχουσες ομάδες διαγωνίστηκαν σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό θαλάσσιο στίβο, λίγα μέτρα μόλις από την προβλήτα της Sani Marina. 
Οι παραπάνω από 130 ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους επισκέπτες του Sani Resort, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απόσταση αναπνοής τους εντυπωσιακούς ελιγμούς κατά τη διάρκεια όλων των μονομαχιών μεταξύ των πληρωμάτων.
Ο έμπειρος Staffan Lindberg από τη Φιλανδία με την ομάδα Allandia GP Batteries επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, καθώς στον μεγάλο τελικό, την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή, αιφνιδίασε τον μέχρι τότε αήττητο Παναγιώτη Μάντη της Team Nespresso VMG, αρπάζοντας από τα χέρια του τον τίτλο. Καλύτερη τύχη στον μικρό τελικό είχε ο Ιάσονας Σπανομανώλης και η Team Solgar Ursa Minor κατακτώντας την τρίτη θέση, κερδίζοντας –έστω και δύσκολα— την Camilla Ullrikkeholm από τη Δανία, πρώτη στην παγκόσμια κατάταξη match racing γυναικών. 
Η στεριανή εμπειρία, για τους αθλητές, τους συντελεστές, τους χορηγούς και όλους τους παρευρισκόμενους –αντάξια των ναυτικών δρωμένων— ήταν σε ανώτερη κλάση. 
Μεταξύ άλλων, διοργανώθηκαν δύο μοναδικές τελετές, έναρξης και λήξης, κλείνοντας την αυλαία με την απονομή του Κυπέλλου, την Κυριακή 3 Μαΐου. Αθλητές και παθιασμένοι φίλοι της ιστιοπλοΐας και του yachting έδωσαν ήδη ραντεβού την επόμενη χρονιά για το δεύτερο Sani Cup...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video