ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την Ελλάδα επέλεξε για το πρωτο του ταξίδι το "αφεντικό" της TUI


- Ρόδο και Κω επισκέπτεται ο  Friedrich Joussen
- Γιατί τις ειδήσεις τις διαβάζετε στο money-tourism.gr

Την Ελλάδα και μάλιστα την Ρόδο επέλεξε το νέο αφεντικό της TUI, μετά τον μετασχηματισμό και την ενοποίηση του ομίλου, για να κάνει το πρώτο του επίσημο ταξίδι. Ο κ. Friedrich Joussen φθάνει σήμερα με όλο του το επιτελείο στις 11.00 το πρωί στο αεροδρόμιο "Διαγόρας" του νησιού και θα συνοδεύεται και από τοπικά στελέχη του Ομίλου.
Έχει βαρύνουσα σημασία το γεγονός ότι ο κ.  Joussen επέλεξε την Ελλάδα για να κάνει το πρώτο του επίσημο ταξίδι και η επιλογή αυτή έχει να κάνει αφενός με την ιδιαίτερη βαρύτητα του προορισμού στην ατζέντα του μεγαλύτερου στον κόσμο ταξιδιωτικού οργανισμού και αφετέρου με το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα η Ελλάδα "πουλάει" καλά.
Ο CEO της TUI θα παραθέσει δείπνο απόψε στο οποίο θα παρακαθήσουν η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία μεταβαίνει στη Ρόδο (σ.σ. μετά από πολλά χρόνια υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται το σμαραγδένιο νησί), ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Πάνος Λειβαδάς, ο περιφρειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και πολλοί ξενοδόχοι που συνεργάζονται με το TUI group.
Ακολούθως ο κ. Joussen θα μεταβεί στην Κω, όπου θα έχει ανάλογες συναντήσεις.
ΘΑ το παρακολουθήσουμε και θα σας ενημερώσουμε.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video