ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αφίξεις, θεωρήσεις visa και ικανοποίηση πελατών, κινούνται θετικά...


...στο πρώτο τετράμηνο του 2015, σύμφωνα με το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο Μαΐου του SETE Intelligence για τον Ελληνικό Τουρισμό. 

Θετικές εξελίξεις στις αφίξεις, στις θεωρήσεις Visa από τις ελληνικές προξενικές αρχές, αλλά και στους δείκτες ποιότητας των ελληνικών ξενοδοχείων, διαπιστώνει το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο Μαΐου του SETE Intelligence για τον Ελληνικό Τουρισμό, στο πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους. 
Πιο αναλυτικά:
- η αύξηση των αφίξεων έως το τέλος Απριλίου ανήλθε σε περίπου 228.000 ή 17,5% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2014. 
Η συνολική εικόνα παραμένει θετική, κυρίως λόγω της αύξησης των αφίξεων στην Αθήνα (21,3% Απρίλιος, 27% τρέχον έτος). Από την άλλη πλευρά, για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια, έχουμε αρνητικό πρόσημο στο μήνα σε πολλά σημαντικά αεροδρόμια: (Θεσσαλονίκη 0,5%, Κως 26,9%, Ηράκλειο 7,4%, Χανιά 2,2%, Κέρκυρα 4,3%, Ζάκυνθος 4,1%, Κεφαλονιά 50%, Μύκονος 31,1%). Επίσης έχουμε πτώση στο τρέχον έτος σε επίπεδο ευρύτερου προορισμού στα Δωδεκάνησα (4%), Ιόνιο (3%), Πελοπόννησο (14%).
- αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό θεωρήσεων (visa) Schengen που εκδόθηκαν προς την Ελλάδα και τις ανταγωνίστριες χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Πορτογαλία) για την περίοδο 2010-2014, καθώς και στοιχεία για τις τάσεις των θεωρήσεων (σύγκριση κάθε χρονιάς με το 2010) στις ανταγωνίστριες χώρες και στο σύνολο της περιοχής Σένγκεν. Τα στοιχεία αυτά αφορούν σημαντικές αγορές και εν δυνάμει αγορές του ελληνικού τουρισμού και αναδεικνύουν τη μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς Ελλάδα από τις χώρες αυτές. 
- τους δείκτες ποιότητας των ελληνικών ξενοδοχείων: παραμένουν υψηλότεροι από αυτούς των ανταγωνιστών, αλλά η διαφορά έχει μειωθεί.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video