ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. Χατζημάρκος: «Και ηθικά πτωχευμένοι, όχι μόνο οικονομικά»


- «Προώθηση της δικαιοσύνης» η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, σύμφωνα με την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης στους δανειστές 
«As part of efforts to promote fairness, the reform will eliminate discounts including on islands, and streamline exemptions» 

Σχετικά με το κείμενο των προτάσεων και των μέτρων που η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε στους δανειστές και ειδικότερα, με το ανωτέρω σημείο όπου γίνεται αναφορά στο ειδικό φορολογικό καθεστώς των νησιών του Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: «Το ανωτέρω κείμενο αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη της ηθικής κατάπτωσης του πολιτικού συστήματος, που υπερβαίνει και αυτήν ακόμη την οικονομική χρεοκοπία.
Το κείμενο αυτό που επικαλείται το επιχείρημα της ανάγκης προώθησης της δικαιοσύνης(!) για να αιτιολογήσει την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, συνιστά συνειδητή πράξη εξόντωσης του νησιωτικού χώρου, που όμοιά της δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Επιβεβαιώνει ότι εξίσου συνειδητή ήταν και η εκστρατεία στοχοποίησης, κατασυκοφάντησης και λοιδωρίας που υφίστανται το τελευταίο διάστημα τα νησιά του Αιγαίου, προφανώς για να στρωθεί το χαλί αυτής της κατάπτυστης πρότασης που υποβλήθηκε στους δανειστές. Αποδεικνύει ότι το πρόβλημα του ΦΠΑ στα νησιά δεν είναι καν οικονομικό, αλλά αποτελεί τον καθρέφτη των συμπλεγμάτων και της εξυπηρέτησης εκλογικών σκοπιμοτήτων όλων εκείνων των πολιτικών παραγόντων που ενώ δημόσια δεσμεύονταν δήθεν περί κόκκινων γραμμών, παρασκηνιακά απεργάζονταν τον ξαφνικό θάνατο των νησιών μέσα από μια δέσμη στοχευμένων δημοσιονομικών μέτρων. Αποδεικνύει ότι οι σημερινοί κυβερνώντες, κρατούν τα σκήπτρα του ψεύδους, της υποκρισίας και του εμπαιγμού των νησιωτών, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. 
Κρατούν επίσης κλειστά τα μάτια και τα αυτιά τους στα προβλήματα της νησιωτικότητας, την οποία ποτέ δεν κατανόησαν, κατά συνέπεια, ουδέποτε υπερασπίστηκαν και με χαρακτηριστική ευκολία ξεπούλησαν. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για τους νησιώτες, αλλά ακόμη δυσκολότερη θα είναι για εκείνους που οδηγούν το Αιγαίο στον μαρασμό και την εξόντωση».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video