ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοπρασία στην Κω για το ξενοδοχείο Albergo Gelsomino


O Δήμος Κω αποφάσισε να προχωρήσει τη διαδικασία δημοπρασίας για την εκμίσθωση κτιρίου που στέγαζε επί Ιταλοκρατίας το ξενοδοχείο Albergo Gelsomino που βρίσκεται επί της Οδού Βασ. Γεωργίου.
Ειδικότερα, το κτίριο κατασκευάστηκε κατά την περίοδο της Ιταλοκρατίας (1928-1929) και χρησιμοποιήθηκε ως ξενοδοχείο, με την ονομασία Albergo Gelsomino. 
Τη χρήση αυτή διατήρησε μέχρι την περίοδο της χούντας όταν κατελήφθη από τη στρατιωτική διοίκηση και χρησιμοποιήθηκε για αρκετά χρόνια ως Λέσχη Αξιωματικών Κω.
Με την απόδοσή του στο Δήμο έγιναν οι εργασίες συντήρησης και επισκευών και οι χώροι του χρησιμοποιήθηκαν από το ΔΗ.ΡΑ.Σ. Κω και Δ.Ε.Α.Σ. Κω. 
Προκειμένου να ενοικιαστεί το κτίριο απαιτούνται εργασίες συντήρησής του.
Όπως αποφασίστηκε το κόστος για αυτές τις εργασίες θα βαρύνει τον μισθωτή. 
Το μισθωτή επίσης θα βαρύνει και κάθε άλλη εργασία διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων του κτιρίου. 
Στη διακήρυξη θα υπάρχει και ρητή αναφορά ότι δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή στις αρχιτεκτονικές όψεις του κτιρίου. 
Το κτίριο αναπτύσσεται σε τρεις ορόφους με συνολικό εμβαδόν 658,3 μ2. 
 Πηγή:www.dimokratiki.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video