ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και τώρα δουλειά !!!


του Κωνσταντίνου Γ. Συλιγάρδου

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. 
Μεγάλη αλήθεια. 
Η Ελληνική πλευρά χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να το μάθει. 
Ας είναι ... 
Από την πεντάμηνη-εξάμηνη διαπραγμάτευση επιβεβαιώθηκαν και πολλά άλλα γνωμικά. 
Χαρακτηριστική η φράση "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις..." 
Και επειδή κάποιοι είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν τώρα να μαζέψουν τα αμάζευτα και δεν θα βρίσκουν σκιά να σταθούν, για να μην εκτεθούν ξανά όπως στο πρόσφατο παρελθόν, ας τους θυμίσουμε και το "καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς..."
Η σκληρή συμφωνία μας κρατά ζωντανούς ώστε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε... Δεν θα ήθελα να φανταστώ την Ελλάδα σήμερα με οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.
Εκτιμώ ότι ο πρωθυπουργός κράτησε πολύ καλά την προχθεσινή φράση του Γκ.Φερχόφσταντ: "Θέλετε η ιστορία να σας καταγράψει ως μεταρρυθμιστή ή ως ψευδοπροφήτη ;"
Και ελπίζω ότι θα το κάνει πράξη. Θα ‘χει την στήριξη όλων όσων περιμένουμε χρόνια τώρα να δούμε ριζικές αλλαγές, μακριά από ιδεοληψίες, κομματικές εμμονές,και πολιτικά "ταμπού".
Εκτιμώ μάλιστα ότι σήμερα στην Ελλάδα (όσο κι αν ακούγεται παράλογο αυτού του τύπου οι αλλαγές κι όσο κι αν συγκρούεται με τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ) μόνο ο Τσίπρας που ελέγχει απόλυτα τους συνδικαλιστές μπορεί να μεταρρυθμίσει το πελατειακό κράτος και να δώσει ελπίδα για άλλη προοπτική, μοντέρνα, σύγχρονη, ουσιαστική.
Οι επόμενες ώρες θα ναι γεμάτες από πολιτικά κυρίως γεγονότα. Ανασχηματισμός, διαγραφές αποχωρήσεις θα καταγραφούν.
Προσωπικά δεν με απασχολούν τα εσωκομματικά καμιάς παράταξης.
Μόνο η Ελλάδα και οι Έλληνες.
Και προς αυτή την κατεύθυνση σας καλώ να πράξουμε όπως πρέπει όλοι μας.
Οφείλουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την εθνική μας προσπάθεια που θα φέρει ένα καλύτερο αύριο στον τόπο.
(*) O Κωνσταντίνος Γ. Συλιγάρδος είναι δημοσιογράφος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video