ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ταξιδιωτική οδηγία και από Βουλγαρία


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφ. «ΣΤΑΝΤΑΡΤ», το βουλγαρικό ΥΠΕΞ δίνει τις παρακάτω οδηγίες στους Βούλγαρους πολίτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τουρισμό: 
-Οι Βούλγαροι που θα ταξιδέψουν στη Β. Ελλάδα να γεμίσουν τα ντεπόζιτά τους με καύσιμα σε βουλγαρικό έδαφος πριν τα σύνορα με την Ελλάδα για να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση στην αρχή ακόμη της διαμονής τους στη χώρα ή να αναγκαστούν να περιμένουν σε ουρές στα πρατήρια βενζίνης , τα οποία δέχονται μόνο μετρητά. Δεν συνιστάται να έχουν στα αυτοκίνητα δοχεία με βενζίνη διότι αυτό είναι παράνομο στην Ελλάδα και θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα σε περίπτωση ελέγχου από τα αστυνομικά όργανα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου όπου υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιών. 
-Να έχουν μαζί τους αρκετά μετρητά και να προσέχουν ιδιαίτερα για τη φύλαξή τους λόγω του αυξημένου αριθμού κλοπών στα τουριστικά κέντρα.
-Να διευκρινίσουν εκ των προτέρων με το ξενοδοχείο όπου έχουν κάνει την κράτησή τους ποιος τρόπος πληρωμής είναι αποδεκτός, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μετρητά. 
-Να μην υπολογίζουν σε ανάληψη ποσών από τα ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη και στη Β. Ελλάδα που δεν είναι μόνο απρόσιτα λόγω των τεράστιων ουρών, αλλά και δεν τροφοδοτούνται τακτικά σε κάποιους μικρούς οικισμούς. 
-Οι πληρωμές στα ελληνικά καταστήματα, εκτός από κάποια πολυτελή εστιατόρια, γίνονται κατ’ αρχήν σε μετρητά. 
-Υπάρχει έλλειψη κάποιων βασικών και πιο συγκεκριμένα εισαγόμενων προϊόντων και φαρμάκων στα καταστήματα και στα φαρμακεία της Β. Ελλάδας, ιδιαίτερα στους μικρούς οικισμούς. 
Συνιστάται στους πολίτες να προμηθευτούν τέτοια είδη σε βουλγαρικό έδαφος. 
-Καλό είναι οι πολίτες να έχουν στοιχεία επικοινωνίας της Πρεσβείας της Βουλγαρίας στην Αθήνα και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν εγκαίρως σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video