ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωτιά της Ελλάδας στις προτιμήσεις των Πολωνών τουριστών


- Περίπου 600.000 Πολωνοί τουρίστες αναμένεται να επισκεφθούν εφέτος την Ελλάδα. 
- Τι δείχνουν τα στοιχεία της Ένωσης Πολωνών Tour Operators ”PZOT’ και ποιες οι εκτιμήσεις του Γραφείου ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία. 

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Πολωνών τουριστών βρίσκεται η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ένωσης Πολωνών Tour Operators ”PZOT”. Με βάση τα εν λόγω στοιχεία, τα οποία παρουσιάζονται σε σχετικό report του Γραφείου ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία, έως και την 31η εβδομάδα (δηλαδή έως τις 4/8/2015), οι κρατήσεις προς Ελλάδα μέσω charters των Πολωνών Tour Operators, σημείωσαν αύξηση κατά 15,5% σε σχέση με την αντίστοιχη εβδομάδα του 2014. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Τουρκία (+8,3%), στην τρίτη η Ισπανία (+12,9%), στην τέταρτη η Αίγυπτος (-9,1%), στην πέμπτη η Βουλγαρία (+11,6%), στην έκτη η Ιταλία (+30%).
Ακολουθεί στην έβδομη η Τυνησία (-51,9%), στην όγδοη η Πορτογαλία (+16%), στην ένατη η Κροατία (-4,8%) και στην δέκατη θέση βρίσκεται η Κύπρος (+9,7%). 
Όσον αφορά στην κίνηση των κρατήσεων προς τους κυριότερους ελληνικούς προορισμούς των πολωνικών charters, αυτή έχει εξελιχθεί ως εξής: 
* Ηράκλειο , +14,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 
* Ρόδος, +12,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 * Ζάκυνθος, +32,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 
* Κέρκυρα, +20,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 
* Κως, +4,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 
* Χανιά, -4,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 
Όπως εκτιμά το Γραφείο ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία, είναι εφικτό, να επισκεφθεί την Ελλάδα αριθμός Πολωνών τουριστών που –για πρώτη φορά – θα υπερβεί τα 600.000 άτομα (2014, 588.000 άτομα) και αυτό γιατί το ήμισυ των Πολωνών τουριστών που επισκέπτεται την Ελλάδα, κάνει διακοπές στη χώρα μας μέσω των ανωτέρω πακέτων των Tour Operators (το υπόλοιπο ήμισυ έρχεται είτε με ίδια μέσα, είτε με εισιτήρια κανονικών αεροπορικών πτήσεων π.χ. Aegean ΑΡΑΙΓ +0,29%, Ryanair, Wizz κλπ). 
Πηγή:www.dimokratiki.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video