ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

TUI: Ρεκόρ στην Ελλάδα το 2015!!!


Ευχάριστες ειδήσεις είχε για την Ελλάδα, η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου TUI, αφού οι επικεφαλής  Πίτερ Λονγκ και Φρίντριχ Γιούσεν, ανακοίνωσαν ότι ήδη οι κρατήσεις του 2015, έχουν ξεπεράσει τον αριθμό που έφερε το 2014 στη χώρα ο όμιλος.
Υπενθυμίζεται ότι το 2014 ήταν χρονιά ρεκόρ όσον αφορά τους τουρίστες που έφερε στην Ελλάδα ο όμιλος TUI!!!
Δεν δόθηκαν συγκεκριμένοι αριθμοί, πλην όμως υπενθυμίζουμε ότι η ηγεσία της TUI ανέμεν και είχε ανακοινώσει μεγαλύτερα μεγέθη για την Ελλάδα, πλην όμως είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση μετά τα γεγονότα της οικονομικής κρίσης και σίγουρα αποτελούν ένα πολύ σημαντικό νέο.
Μάλιστα ο Πίτερ Λονγκ έκανε και σχετικές δηλώσεις στο BBC.
Κατά τα λοιπά, αύξηση εμφάνισαν τα κέρδη του γ΄ τριμήνου χρήσης της  TUI AG, παρά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τυνησία που της "έκοψαν" 10 εκατ. ευρώ από τα κέρδη.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα επαναλαμβανόμενα ΕΒΙΤΑ αυξήθηκαν στα 194 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Ιουνίου, έναντι των 164 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του προηγουμένου έτους.
Η εταιρία αναμένει πλέον τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITA) να καταγράψουν αύξηση 12,5-15% φέτος, συγκριτικά με προηγούμενη εκτίμηση για αύξηση κατά 10-15%. Οι ευρωπαϊκές ταξιδιωτικές εταιρίες βρέθηκαν φέτος αντιμέτωπες με τον αντίκτυπο της επίθεσης σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Τυνησία στα τέλη Ιουνίου, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 38 άνθρωποι, 33 εκ των οποίων ήταν πελάτες της TUI.
Η οικονομική αβεβαιότητα στην Ελλάδα επηρέασε επίσης τις επιδόσεις της TUI στο τέλος Ιουνίου και στο πρώτο μισό του Ιουλίου, αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε πως υπάρχει μια βελτίωση των κρατήσεων για την Ελλάδα προσφάτως, και οι συνολικές κρατήσεις παραμένουν υψηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους.
Ακόμη, η ισχυρή ζήτηση για καλοκαιρινές διακοπές αντιστάθμισε τον αντίκτυπο που υπέστη από την πρόσφατη επίθεση στην Τυνησία η εταιρία TUI.
Ωστόσο, οι ακυρώσεις για την Τυνησία θα κοστίσουν μεταξύ 35 και 40 εκατ. ευρω φέτος, δήλωσαν οι δύο επικεφαλής της TUI Πίτερ Λονγκ και Φρίντριχ Γιόουσεν.
Ερωτηθείς ο CEO της TUI για την κατάσταση σε κάποια ελληνικά νησιά, ειδικότερα την Κω, όπου έχουν σημειωθεί επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και μεταναστών, ο Γιούσεν είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν επηρεαστεί οι κρατήσεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video