ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκαινιάζεται η 80η επετειακή ΔΕΘ


Ημέρα διπλών εγκαινίων η σημερινή για την 80η ΔΕΘ. 
Η φετινή διοργάνωση θα εγκαινιαστεί σήμερα, αλλά ανοίγει αύριο, 5 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της για το κοινό, και θα διαρκέσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου. 
Απόψε στις 20:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει την 80η ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης», ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 19:00, η πρωθυπουργός, κα Βασιλική Θάνου, θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης των «Μαγεμένων» στο περίπτερο 3. 
Αύριο, 5 Σεπτεμβρίου, η επετειακή 80η ΔΕΘ θα είναι επισκέψιμη από τις 10:00 έως τις 22:00, ωράριο που θα ισχύει τόσο για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, όσο και για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τις καθημερινές η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 16:00 έως τις 22:00.
Με τις ασύγκριτες «Μαγεμένες», με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και συναυλιών σε καθημερινή βάση και μια ευρεία γκάμα εκθεμάτων και επιχειρηματικών συμμετοχών, η 80η ΔΕΘ θα δώσει τον ρυθμό της μεγάλης «γιορτής» της Θεσσαλονίκης για τις επόμενες εννέα ημέρες. 
Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo προσκαλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την 80η ΔΕΘ, να περιηγηθεί στα περίπτερά της και να γίνει κοινωνός μιας συμβολικής διοργάνωσης, που κλείνει μέσα της 80 χρόνια ιστορίας. Άλλωστε, όπως έγραφαν οι εφημερίδες το 1926 μέσα από τις καταχωρήσεις του εθνικού εκθεσιακού φορέα για την 1η ΔΕΘ «κάθε Έλλην πρέπει να θεωρήση εθνικόν καθήκον του να επισκεφθή την Διεθνή Έκθεσίν μας, που εμπνέει αληθινά αίσθημα εθνικής υπηρηφάνειας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video