ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Ξ.Ε.Ε. η Φώφη Γεννηματά


Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματός της. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε. αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που άπτονται του ελληνικού τουρισμού. 
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γεώργιος Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε σήμερα εδώ στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, την κυρία Γεννηματά.
Το Ξ.Ε.Ε. ως σύμβουλος της πολιτείας για θέματα τουρισμού θεωρεί καθήκον του να ενισχύει τους φορείς της πολιτείας στην προσπάθειά τους άσκησης της τουριστικής πολιτικής. Για εμάς η σημερινή επίσκεψη της προέδρου είναι μια δικαίωση. Δικαίωση διότι ο τουρισμός πλέον είναι στο επίκεντρο της πολιτικής και κοινωνικής συζήτησης, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορέσει να παίξει το ρόλο του στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και στην έξοδο της χώρας από την κρίση. 
Κάναμε μια πολύ σημαντική και χρήσιμη συζήτηση. Ακούσαμε πολλές καινοτόμες ιδέες και προτάσεις από την Πρόεδρο και τους συνεργάτες της. Ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα μπορέσουν τόσο αυτές όσο και άλλες προτάσεις να εφαρμοστούν για να μπορέσει ο τουρισμός να καταλάβει τη θέσει που επιθυμεί στις κυριότερες τουριστικές αγορές του κόσμου».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video