ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πλήθος ξενοδοχειακών επενδύσεων στον «βωμό» του τουρισμού στην Κροατία

- 5,5 δισ. δολάρια για τουριστικές επενδύσεις την τελευταία 15ετία


Μία σειρά από επενδύσεις που προγραμματίζονται στο εγγύς μέλλον, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις ύψους 5,5 δισ. δολαρίων ΗΠΑ που έχουν, ήδη, υλοποιηθεί, στόχο έχουν να καθιερώσουν την Κροατία σε υπολογίσιμη τουριστική δύναμη στην Ευρώπη. 
Ο τουρισμός αναδεικνύεται σε κινητήρια δύναμη για τη χώρα στο σημερινό τουριστικό γίγνεσθαι, με την αύξηση στον αριθμό των διανυκτερεύσεων να διαμορφώνεται στο 3,5% ετησίως... 


Σύμφωνα με τη Horwath HTL, εταιρία συμβούλων ακινήτων, κατά τα τελευταία 15 χρόνια η Κροατία έχει επενδύσει 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στον τομέα της φιλοξενίας, ενώ για τα επόμενα πέντε χρόνια ακόμη 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια θα επενδυθούν για την κατασκευή νέων ξενοδοχειακών μονάδων.
Από την πλευρά της η TopHotelProjects, κορυφαία εταιρία παροχής ξενοδοχειακών δεδομένων, επισημαίνει ότι 21 νέα ξενοδοχεία και πολυτελή θέρετρα θα ανοίξουν στη χώρα στο εγγύς μέλλον. Αυτά τα νέα πολυτελή καταλύματα στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν την αγορά από την ενοικίαση διαμερισμάτων και κάμπινγκ, τα οποία προτιμώνται σήμερα.
Ένα παράδειγμα της επενδυτικής δραστηριότητας στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο, στην Κροατία, είναι οι επενδύσεις που προγραμματίζονται γύρω από το κέντρο θεραπείας του καρκίνου στο νησί Brac. Εκατομμύρια ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ξενοδοχείων, με σκοπό την προσέγγιση ιατρικού τουρισμού.
Επιπλέον, ανάμεσα στις κορυφαίες εγκαταστάσεις, οι οποίες σχεδιάζεται να κατασκευαστούν μέσα στην επόμενη πενταετία, είναι και ένα μεγάλο θέρετρο στο Ντουμπρόβνικ, δυναμικότητας 5.000 δωματίων, το οποίο θα ανοίξει το 2020.
Παραδεισένια τοπία, όμορφη αρχιτεκτονική και πολιτιστικά αξιοθέατα συνθέτουν την εικόνα της Κροατίας, που σιγά-σιγά έρχεται στο προσκήνιο ως ένας από τους κορυφαίους, ευρωπαϊκούς, τουριστικούς προορισμούς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video