ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε λειτουργία και πάλι το αεροδρόμιο Διαγόρας

- Γιγαντιαίες προσπάθειες για την αποκατάσταση των πτήσεων 

Κανονικά λειτουργεί από τις 7.30 σήμερα το πρωί το αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας», το οποίο έκλεισε εκτάκτως νωρίς το βράδυ της Τρίτης (22/9), έπειτα από καθίζηση διαμέτρου 8 περίπου μέτρων, που υπέστη ο διάδρομος προσγείωσης. Η ζημιά προκλήθηκε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, που επί ώρες επικρατούσε στην περιοχή, με συνέπεια να είναι αδύνατη η τροχοδρόμηση των αεροσκαφών… Εξειδικευμένα συνεργεία του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας με τη βοήθεια των τεχνικών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, έσπευσαν άμεσα στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποκαταστήσουν τη ζημιά στον διάδρομο, όμως για να ολοκληρωθεί η επισκευή έπρεπε πρώτα να στεγνώσει ο διάδρομος και εδώ ακριβώς έγκειται η όποια καθυστέρηση.
Σήμερα, από το πρωί και υπό άριστες καιρικές συνθήκες, το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά, ωστόσο δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε με τις πτήσεις. Στην παρούσα φάση καταβάλλονται γιγαντιαίες προσπάθειες, όπως μας εξηγεί η αερολιμενάρχης Ρόδου, κα. Ξανθή Κριτσινέλια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, τόσο οι καθυστερούμενες πτήσεις, όσο και οι υπόλοιπες, ενώ η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει ότι ανάλογα με τα χθεσινά φαινόμενα μπορεί να πλήξουν και πάλι από το μεσημέρι κι έπειτα το νησί. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα επιβεβαιωθούν οι προγνώσεις.
Σημειώνεται ότι, στο σημείο που άνοιξε η λακκούβα στο κέντρο του διαδρόμου προσγείωσης, υπήρχε παλαιότερη ρωγμή, η οποία είχε επισκευαστεί και άνοιξε και πάλι λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε στην περιοχή για αρκετές ώρες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video