ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές είναι οι προτεραιότητες στον Τουρισμό


Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού, το Τμήμα Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, που απαντάει και στην γενικότερη επικαιρότητα, όπως επισημαίνει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η νέα Κυβέρνηση που έχει ορίζοντα τετραετίας, πήρε καθαρή εντολή των Ελλήνων πολιτών να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε και με πολλή δουλειά, να πετύχει ισχυρή οικονομική ανάπτυξη με πολύ κοινωνική δικαιοσύνη. 
Κάθε χρονιά θα είναι καλύτερη, για να πραγματοποιήσουμε τις τομές που υποσχεθήκαμε και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μας.
Ήδη στο επτάμηνο της προηγούμενης διακυβέρνησης δώσαμε δείγματα γραφής κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και στον Τουρισμό, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την διαχείριση της κρίσης που προέκυψε από την αρνητική δημοσιότητα αναφορικά με τα capital control. 
Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα παγκόσμιο κοινωνικό πρόβλημα, αυτό των προσφυγικών ροών, και γνωρίζουμε καλά πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις του στον Τουρισμό. 
Στο Κυβερνητικό πρόγραμμα που θέσαμε υπ’ όψη του ελληνικού λαού πριν τις πρόσφατες εκλογές και στη βάση του οποίου επανεκλεγήκαμε, αναφέρονται συνοπτικά οι θέσεις μας για τον Τουρισμό, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται, η αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης με στόχο την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της, νομοθετικές παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και απλούστευση των διαδικασιών εγκρίσεων και ελέγχου, εφαρμογή σταθερού και δίκαιου φορολογικού συστήματος, επανεξέταση λειτουργική και χωρική των συντελεστών Φ.Π.Α, πάταξη της φοροδιαφυγής, της φοροαποφυγής και της διαφθοράς, εξάλειψη των φαινομένων και πρακτικών ελαστικοποίησης της εργασίας, αναθέρμανση των δημοσίων επενδύσεων, στοχευμένη και αποτελεσματική αξιοποίηση του ΣΕΣ 2014-2020, ενθάρρυνση και ενίσχυση των ελληνικών μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων με παρεμβάσεις έντασης γνώσης και εργασίας για την οργανωτική και τεχνολογική βελτίωση τους και δημιουργία οικονομιών κλίμακας μέσω της προώθησης νέων συνεργατικών δομών, σχέδιο Ολοκληρωμένης αξιοποίησης των ΤΠΕ στον τουριστικό τομέα, βασιζόμενο στις ανάγκες της κοινωνίας, στην ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων και στο επιστημονικό δυναμικό, κ.ά.. 
Η επιτυχής επίτευξη των στόχων του προγράμματος της Κυβέρνησης είναι στενά συνδεδεμένη με την στήριξη του από τους τουριστικούς φορείς και τις άμεσα ή έμμεσα συνδεόμενες με τον τουρισμό επιχειρήσεις.”


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video