ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έλεγχος των υπηρεσιών της Περιφέρειας...


... Κεντρικής Μακεδονίας στο κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Mariner

Επιθεώρηση στο κρουαζιερόπλοιο «Seven Seas Mariner», που κατέπλευσε την προηγούμενη Δευτέρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης διενήργησε κλιμάκιο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Υγειονομείο Λιμένος Θεσσαλονίκης), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 
Η επιθεώρηση έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κοινής Δράσης «SHIPSAN ACT» για τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία στις θαλάσσιες μεταφορές. 
Όπως ανακοίνωσε η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κύριος στόχος της δράσης «SHIPSAN ACT» είναι η δημιουργία ολοκληρωμένης βιώσιμης στρατηγικής σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με σκοπό τη διαφύλαξη της υγείας των επιβατών και των εργαζόμενων σε πλοία (επιβατηγά, κρουαζιερόπλοια, φορτηγά) και την πρόληψη κινδύνων για τη δημόσια υγεία.
Η προτυποποιημένη επιθεώρηση διενεργήθηκε με βάση το Ευρωπαϊκό Εγχειρίδιο Προτύπων Υγιεινής και Επιδημιολογικής Επιτήρησης Μεταδοτικών Νοσημάτων σε επιβατηγά πλοία. Σκοπός της επιθεώρησης ήταν ο έλεγχος της συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά υγειονομικά πρότυπα και με τις κατευθυντήριες γραμμές βέλτιστης πρακτικής σε θέματα ασφάλειας υδάτων, ασφάλειας τροφίμων, καθαριότητας, αποβλήτων, επικίνδυνων ουσιών, διαχείρισης νερού έρματος – θαλασσοέρματος και διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών. 
Η τήρηση των προτύπων αυτών συνεισφέρει στη μείωση των λοιμωδών νοσημάτων. 
Οι επιθεωρήσεις σε κρουαζιερόπλοια θα συνεχιστούν με βάση το ετήσιο πρόγραμμα υγειονομικών ελέγχων, που έχει καταρτίσει το Υπουργείο Υγείας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video