ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Cinque Terre - Πέντε Γαίες, μια διαφορετική ταξιδιωτική πρόταση

Ονομάζεται Cinque Terre, στα ελληνικά σημαίνει "πέντε γαίες" και πρόκειται για πέντε πανέμορφα χωριά στις ακτές της Λιγουρίας στην Ιταλία. 
Πέντε χωριά, κρεμασμένα σε βράχους, περιτριγυρισμένα από θάλασσα, λόφους και αμπελώνες και χωρίς αυτοκίνητα!


Δείτε το μικρό χωριό Manarola, γεμάτο πολύχρωμα σπίτια, ταβέρνες και αμέτρητες βάρκες αραγμένες στην ακροθαλασσιά.
Από εκεί, θα πάρετε το τρένο για να βρεθείτε στο δεύτερο χωριό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, Riomaggiore.
Στη συνέχεια, μέσω μικρού πλοιαρίου, φτάνετε στον επόμενο προορισμό, το αρχαίο ψαροχώρι Monterosso, που θεωρείται "το μαργαριτάρι του Cinque Terre. Ένα πανέμορφο μέρος γεμάτο παραλίες και πλούσια βλάστηση. Μπορείτε να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά ή να απολαύσετε ένα τυπικό λιγουριανο ελαφρύ μεσημεριανό. 
Έπειτα το ταξίδι συνεχίζεται στο χωριό Vernazza για να θαυμάσετε το άγριο τοπίο. Χτισμένο πάνω σε βράχο, που θυμίζει πλώρη καραβιού, με τα στενά δρομάκια και τα απότομα σκαλιά. 
Πολύ κοντά βρίσκεται το χωριό Corniglia, ένα πολύ μικρό χωριό στην περιοχή La Spezia, χτισμένο σε ύψωμα, 100 μέτρα ψηλά από τη θάλασσα, με κύριο χαρακτηριστικό τους αμπελώνες. 
Ένας πολύ όμορφος και ιδιαίτερος τουριστικός προορισμός για ψαγμένους ταξιδιώτες! Καλύτερη εποχή είναι από τον Απρίλη μέχρι και τον Οκτώβριο που ο καιρός είναι καλός.
Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για το πως θα φτάσετε σε αυτήν την περιοχή, ανάλογα με την πόλη που διαμένετε.



Booking.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video