ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πουλήθηκε σε μεγάλο fund, κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα…


… με μακρά και επιτυχημένη δραστηριοποίηση στον υψηλού επιπέδου Τουρισμό 

Πιστοί στην … παράδοσή μας, να αποκαλύπτουμε ειδήσεις και όχι «ειδήσεις», όπως κάνουν άλλοι (σ.σ. οι επιπτώσεις της gay χελώνας στον Τουρισμό, η επανάσταση στον γαστρονομικό τουρισμό από το πατέ μελιτζάνας, και άλλα τέτοια σοβαρά…), σας ενημερώνουμε σήμερα για μια πολύ μεγάλη είδηση, η οποία δείχνει τι θα ακολουθήσει στην ελληνική ξενοδοχία: 
Γνωστή, μεγάλη και εμβληματική οικογενειακή ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα, με αρκετές μονάδες υψηλού επιπέδου και θετικά οικονομικά αποτελέσματα, πωλείται σε γνωστό fund, το οποίο δραστηριοποιείται ήδη στη χώρα. 
Η είδηση είναι αντίστοιχου βεληνεκούς με την εξαγορά της Ολυμπιακής από την AEGEAN, που είχαμε δημοσιεύσει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα (σ.σ. για να μην ξεχνιόμαστε) και είναι το «δώρο» που μου έκαναν κάποιοι καλοί μου φίλοι για τα σημερινά γενέθλιά μου. 
Είναι είδηση που γνωρίζαμε ικανό διάστημα, αλλά έπρεπε να τη διασταυρώσουμε.
Γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες, καθώς και πως ξεπεράστηκαν οι ενδοοικογενειακές αντιρρήσεις, πλην όμως θα δημοσιοποιήσουμε τα απολύτως απαραίτητα, προς το παρόν: 
Η συμφωνία προβλέπει την μεταβίβαση του 90% των μετοχών της εταιρίας, ενώ οι σημερινοί μέτοχοι, θα παραμείνουν στο μετοχολόγιο της εταιρίας με ένα ποσοστό 10%. 
Οι σημερινοί μέτοχοι θα διατηρήσουν το management για την επόμενη πενταετία, οπότε και θα επανεξεταστεί το status αυτό. 
Ήδη εις εκ των μετόχων ζει το μεγαλύτερο διάστημα στο εξωτερικό και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποκτήσει και διαβατήριο της χώρας αυτής, ή είναι στην τελική ευθεία προς τούτο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλητές ανήκουν στους "πιονέρους" του ελληνικού Τουρισμού και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στον ξενοδοχειακό χώρο και όχι μόνο, λόγω και των πολυσχιδών δραστηριοτήτων τους. 
Το fund αυτό έχει ήδη κάνει γνωστές τις προθέσεις του να εξαγοράσει ελληνικά ξενοδοχεία, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει πολλές κινήσεις μέχρι σήμερα.
Βέβαια με το ύψος των κεφαλαίων που διαθέτει δεν θα δυσκολευτεί, εάν δοθεί το σύνθημα...
Μετά την εξέλιξη αυτή αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία οι συνεχείς επισημάνσεις Ρέτσου και Καμπουράκη για κίνδυνο αφελληνισμού της ελληνικής ξενοδοχίας!!!
ΥΓ: Στις επόμενες ημέρες θα διαβάσετε αρκετά αποκλειστικά από τούτο δω το μετερίζι.
Λίγη υπομονή... 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video