ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμφωνία Ένωσης Ξενοδόχων Κω με GEA


Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις υπερβολικές απαιτήσεις των αναγνωρισμένων από τον ΟΠΙ εταιριών πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων είναι μεγάλα και γνωστά σε όλους τους επιχειρηματίες καθώς πολλοί από αυτούς οδηγούνται σε δικαστήρια, απειλούμενοι με δυσανάλογες χρεώσεις. 
Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση Ξενοδόχων Κω προκειμένου να διευκολύνει τα μέλη της και μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις πέτυχε μια πολύ σημαντική συμφωνία με τον Οργανισμό Συλλογικών Δικαιωμάτων GEA, βάσει της οποίας περιορίζονται ο απαιτήσεις τους σε τιμές με έκπτωση από 50% έως και 80% επί του βασικού τους τιμοκαταλόγου ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου, εξαιρώντας μάλιστα τα ξενοδοχεία πολύ χαμηλών κατηγοριών ενός και δυο αστέρων από την καταβολή οφειλομένων ( υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις).
Όπως τονίζει η πρόεδρος Κων/να Σβύνου "Καταφέραμε επιπλέον, λόγω της κρίσης που διανύουμε ως ξενοδόχοι της Κω, επιπλέον έκπτωση κατά 20% επί των συμφωνηθέντων, για τα ενεργά μέλη της Ένωσης ξενοδόχων Κω. Η συμφωνία αυτή είναι προαιρετική, συνιστώμενη και βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην την ακολουθήσει ή να την τροποποιήσει. Εμείς, ως Ένωση Ξενοδόχων Κω συστήνουμε ανεπιφύλακτα να ακολουθηθεί, κατοχυρώνοντας τους ξενοδόχους ως προς το κλείδωμα του ποσού οφειλής τους έως και το 2018".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video