ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βραβεύσεις για την South African AirwaysΗ South African Airways, ο κορυφαίος αερομεταφορέας στην Αφρική, παρέλαβε μεγάλο αριθμό βραβείων, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως κορυφαίος αερομεταφορέας στην Αφρική. 
“Η South African Airways είναι μια βραβευμένη αεροπορική εταιρεία, της οποίας ο αριθμός των βραβείων ετησίως το αποδεικνύει. Είμαστε για άλλη μια φορά πολύ περήφανοι για την απονομή των βραβείων, γεγονός που ανυψώνει το ηθικό μας και δείχνει πως η αεροπορική μπορεί δικαίως να κρατήσει τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους αερομεταφορείς στον κόσμο ,” είπε η Thuli Mpshe, Acting CEO της SAA. 
Στη SAA απονεμήθηκε το βραβείο Best Domestic Airline στα Sunday Times Top Brands Awards, στη κατηγορία Domestic Airline. 
Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους της SAA, Mango, έλαβε το βραβείο South Africa’s Top Low-Cost Airline consumer brand και ήρθε δεύτερος στη κατηγορία Domestic Airline.
Τα αποτελέσματα στη κατηγορία Domestic Airline ήταν: Πρώτη: SAA (59,66%), δεύτερη Mango 49,01%, τρίτη British Airways 47,52& και τέταρτη Kulula (39,91%). 
Η SAA ήταν επίσης μια από τις μεγάλες νικήτριες στα Business Traveller Africa Conference and Awards, όπου συνδιοργανωτής ήταν η ABSA και τα οποία έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Maslow στο Sandton στο Γιοχάνεσμπουργκ όπου η SAA είχε διπλή νίκη, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στις κατηγορίες Best African Regional Short-Haul Airline και Best African Long-Haul Airline. 
Επιπροσθέτως η SAA έλαβε σημαντικές διακρίσεις στον τομέα του κρασιού εν πτήσει αποκομίζοντας την τρίτη θέση με το βραβείο Best Sparkling Wines International Business Class καθώς και την πέμπτη θέση με το βραβείο Best Red Wine International Business Class στα Global Traveler’s 11th annual Wines στο διαγωνισμό Wing Airline Wine Competition.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video