ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

To πρώην «αφεντικό» της TUI στην ηγεσία του Thomas CookΟ Chris Mottershead, εμπορικός διευθυντής σήμερα στον Thomas Cook Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, αναλαμβάνει από την προσεχή Πέμπτη καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον ταξιδιωτικό οργανισμό. 
Ο Mottershead, αντικαθιστά τον Salman Syed, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει νέες ευκαιρίες στο εξωτερικό και θα αποχωρήσει από την Thomas Cook στις 31 Οκτωβρίου.
Έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης σε πλήθος τουριστικών οργανισμών, ο Chris Mottershead, καλείται να οδηγήσει τον Thomas Cook UK σε νέες εποχές...

Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του Thomas Cook UK, Peter Fankhauser, λέει: «Το επόμενο έτος σηματοδοτεί την 175η επέτειο για την εταιρίας μας και ο Chris είναι το ιδανικό πρόσωπο για να την οδηγήσει στο επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της». 
Ο Mottershead έχει διατελέσει MD στην TUI UK και έχει, επίσης, εργαστεί σε αρκετές άλλες θέσεις-κλειδιά, μεταξύ των οποίων MD της TUI Ρωσίας και χωρών ΚΑΚ, διευθύνων σύμβουλος της First Choice στον Καναδά και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού Airtours. 
Εργάζεται στην Thomas Cook από τον Απρίλιο 2015, αρχικά ως διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης, προτού αναβαθμιστεί στη θέση του εμπορικού διευθυντή της εταιρίας, τον Ιούλιο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video