ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δύο νέα δρομολόγια εσωτερικού από τη VOLOTEA


- Μετά τη Σαντορίνη θα συνδέει Μύκονο και Μυτιλήνη με την Αθήνα

Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη, ξεκινά από σήμερα πωλήσεις σε 2 νέα δρομολόγια τα οποία θα εξυπηρετεί από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: 
Η Μύκονος και η Μυτιλήνη είναι οι δύο προορισμοί που θα προστεθούν στα υφιστάμενα δρομολόγια της εταιρείας από την Αθήνα (Μπάρι, Σαντορίνη, Παλέρμο και Βενετία). 
Πετώντας στην Ελλάδα από το 2012, η Volotea έχει ήδη μεταφέρει 253.811 επιβάτες προς και από την Ελλάδα, εξυπηρετώντας 27 δρομολόγια στη χώρα. 
Η Volotea συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα 
Από το Μάιο 2016, η εταιρία θα εξυπηρετεί 6 δρομολόγια από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών:
Νέα δρομολόγια 
• Μύκονος: Έναρξη πωλήσεων: 29 Σεπτεμβρίου 2015 Έναρξη πτήσεων: 27 Μαΐου 2016 Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
• Μυτιλήνη: Έναρξη πωλήσεων: 29 Σεπτεμβρίου 2015 Έναρξη πτήσεων: 27 Μαΐου 2016 Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή Υφιστάμενοι προορισμοί από την Αθήνα
Οι πωλήσεις της θερινής περιόδου 2016 για τα ήδη εξυπηρετούμενα δρομολόγια, Μπάρι, Σαντορίνη, Παλέρμο και Βενετία, ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου 2015.
Η προσθήκη των δύο νέων δρομολογίων αντιστοιχεί για την εταιρεία σε ανάπτυξη της τάξης του 75% το 2016, κατά το οποίο η συνολική προσφορά θέσεων θα ανέλθει σε περίπου 100.000.
2016, η 2η χρονιά λειτουργίας της Volotea στην Αθήνα 
To 2016 θα είναι η 2η χρονιά λειτουργίας της Volotea στην Αθήνα.
Επίσης, θα είναι η 5η χρονιά της εταιρείας στην Ελλάδα, όπου, από τον Απρίλιο 2012, έχει μεταφέρει 253.811 επιβάτες. Το 2016, η Volotea θα πετά σε συνολικά 12 ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Σκιάθο, Άκτιο, Ρόδο, Σάμο, Ζάκυνθο και Κω.
Ο CEO και ιδρυτής της Volotea, Carlos Muñoz, δήλωσε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα 2 νέα δρομολόγια που θα εξυπηρετεί η εταιρεία από την Αθήνα: “Από το ξεκίνημα της λειτουργίας της Volotea, επενδύσαμε στην Ελλάδα και, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, και στην Αθήνα. Παρά τις προκλήσεις που παρουσίασε κατά καιρούς η μακροοικονομική εικόνα, τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, καθώς η ελληνική αγορά είχε ανάγκη περισσότερες απευθείας συνδέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Προχωρούμε λοιπόν, προσθέτοντας νέα χωρητικότητα στις πτήσεις μας στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο 2016, με δυο καινούργιους εγχώριους προορισμούς, τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη.”
Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, πρόσθεσε: "Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την απόφαση της Volotea να επεκτείνει την επένδυσή της στην αγορά της Αθήνας κατά τη θερινή περίοδο 2016, προσθέτοντας στις υφιστάμενες συνδέσεις της 2 νέους, υπέροχους ελληνικούς προορισμούς, τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη. Η αγορά της Αθήνας παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις και η συμβολή της Volotea σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά σημαντική. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Volotea προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας!”
Η Volotea, η ευρωπαϊκή εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, προσφέρει απευθείας πτήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από Boeing 717, γνωστά για την άνεση και την αξιοπιστία τους, με διαρρύθμιση 125 καθισμάτων οικονομικής θέσης.
Η Volotea πραγματοποίησε την πρώτη πτήση της στις 5 Απριλίου 2012, από το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας.
Σήμερα η Volotea πραγματοποιεί 157 δρομολόγια σε 67 περιφερειακές πρωτεύουσες και πόλεις μεσαίου μεγέθους σε 10 χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Τσεχία, Κροατία, Ισραήλ, Αλβανία και Μολδαβία). Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η Volotea έχει μεταφέρει σχεδόν 6 εκατομμύρια επιβάτες στην Ευρώπη και αναμένεται να φθάσει φέτος τα 7 εκατομμύρια επιβάτες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video