ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιτυχημένη η χορηγία της Seajets...


... στο Ράλλυ Ακρόπολις 2015

To μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας ολοκληρώθηκε και η αυλαία του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 έπεσε. 
Ένας αγώνας τον οποίο παρακολούθησαν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Στο φετινό αγώνα η μάχη με την... λάσπη ακύρωσε το 31% των ειδικών διαδρομών. Τελικά, νικητής και Πρωταθλητής Ευρώπης 2015 αναδείχτηκε ο Καγιετάν Καγιετάνοβιτς με Ford Fiesta R5 και ακολούθησε ο Κρέγκ Μπριν με Peugeot 208. 
Μεγάλο επίτευγμα η 3η θέση στο βάθρο της γενικής κατάταξης από τους Αθανασούλα - Ζακχαίο.
Και τα τρία πληρώματα ανταμείφτηκαν τόσο από το αποτέλεσμα για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όσο και από τον μεγάλο χορηγό του αγώνα την εταιρεία ταχυπλόων SEAJETS. «Κάναμε την πρώτη μεγάλη κίνηση να κρατήσουμε τον αγώνα στο ευρωπαϊκό ημερολόγιο. Στόχος είναι το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις να μονιμοποιηθεί ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και σύντομα να επιστρέψει στο WRC, με δουλειά, σοβαρότητα και μεθοδευμένες κινήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιθύνων νους της SEAJETS Μάριος Ηλιόπουλος. 
Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά και για το 2016 SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις. 
Το SEAJETS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2015 με μία ματιά 
• Ο φετινός αγώνας προσμετρούσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC) 
• Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις ανέδειξε τον Πρωταθλητή Ευρώπης 2015 
• Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του «Ακρόπολις» (που προσμετρά είτε ως WRC είτε ως ERC) ανέβηκε στο βάθρο ελληνικό πλήρωμα (Αθανασούλας - Ζακχαίος) 
• Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 69% εξαιτίας της λάσπης που είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των ειδικών διαδρομών 
• Δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ μοίρασε ο μεγάλος ονομαστικός χορηγός SEAJETS, με βασικό της κίνητρο την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και την προβολή της χώρας και των νησιών σε παγκόσμιο επίπεδο 
• Το... φθινοπωρινό SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις παρακολούθησαν από κοντά χιλιάδες θεατές παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video