ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην «υπηρεσία» εξυπηρέτησης πελατών της Transaero η Aeroflot

 
Την εξυπηρέτηση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 230.000 επιβατών που είχαν βγάλει εισιτήρια με την Transaero, ανέλαβε η Aeroflot, ο κορυφαίος αερομεταφορέας της Ρωσίας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο γενικός διευθυντής της Aeroflot, Vitaly Saveliev, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Ρωσία 24… 
«Περίπου 230.000 άνθρωποι είναι ακόμη να εξυπηρετηθούν, σύμφωνα με το TASS, συμπεριλαμβανομένων και των πελατών του tour operator Biblio Globus. Σκοπεύουμε να έχουμε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία πριν από τις 15 Δεκεμβρίου, εάν δεν συμβεί κάτι», είπε ο Vitaly Saveliev.
Νωρίτερα, το TASS είχε αναφέρει ότι η Aeroflot θα αναλάβει τη μεταφορά των πελατών του ταξιδιωτικού οργανισμού Biblio Globus, που έχουν εισιτήρια της Transaero. Για τον σκοπό αυτό, θα χρησιμοποιηθούν αεροσκάφη των αερογραμμών Orenburg, θυγατρική της Aeroflot και οι γραμμές που θα εξυπηρετηθούν είναι οι: Μόσχα-Χουργκάντα, Μόσχα-Sharm el Sheykh και Μόσχα-Punta Cana. 
Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του Biblio Globus, Alexander Tugolukov, μιλώντας στο TASS υποστήριξε ότι, ο ταξιδιωτικός οργανισμός είχε αγοράσει εισιτήρια της Transaero για 200.000 πελάτες του, συνολικού ποσού 4,5 δισεκατομμυρίων ρούβλιων ($ 71,4 εκατ.).


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video