ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μέχρι τις 18 Νοεμβρίου αναστολή πληρωμών από τoν FRAM


- Δείτε τα αποκλειστικά δημοσιεύματά μας εδώ και εδώ 

Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται η πώληση του υπό πτώχευση ευρισκόμενου μεγάλου γαλλικού tour operator FRAM, στον Karavel-Promovacances.
Την υπόθεση είχαμε αποκαλύψει κατ΄ αποκλειστικότητα.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμενές πληροφορίες, η διοίκηση του FRAM ενημέρωσε τα πρακτορεία που την εκπροσωπούν στην Ελλάδα, ότι μέχρι τις 18 Νοεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν πληρωμές στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.
Από την επιστολή προκύπτει σοβαρή πρόοδος στην διαδικασία πώλησης του FRAM, ενώ στα προσύμφωνα που ετοιμάζονται, προβλέπεται η διατήρηση του brand name.
Υπενθυμίζουμε το ρεπορτάζ που είχαμε αναρτήσει:    
"Σοβαρά προβλήματα που φέρνουν εν αμφιβόλλω, ακόμη και τη συνέχιση λειτουργίας του ιστορικού και μεγάλου γαλλικού tour operator FRAM, έχουν προκύψει στην διαδικασία πώλησής του. 
Μάλιστα δημοσιεύματα και φήμες στην Γαλλία δεν αποκλείουν ακόμη και την πτώχευσή του. 
Παράγοντες που παρακολουθούν τις εξελίξεις τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις για την τύχη του FRAM ακόμη και αύριο, με πιθανή την κατάθεση αίτησης πτώχευσης. Και βέβαια το money-tourism.gr σας ενημερώνει και πάλι κατ' αποκλειστικότητα. 
Σημειώνεται ότι αν υπάρξει πρόβλημα στον FRAM, είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί η αεροπορική εταιρία Air Méditerranée, που εκτελεί μεγάλο μέρος ου προγράμματός του. 
Ενδεικτικό της σοβαρότητας του θέματος είναι ότι στο γαλλικό χρηματιστήριο των brand names, το όνομα FRAM ξεπερνά σε αναγνωρισιμότητα το CLUB MED , αλλά και το NOUVELLE FRONTIERE. Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής: Μέχρι μερικές ημέρες πριν είχε εδραιωθεί η πεποίθηση της εξαγοράς του FRAM από τον κινεζικό όμιλο HNA και τον Selectour AFAT. Μάλιστα ενώ υπήρχε (;) πρόταση του t.o. Promovacances για 30 εκ. ευρώ, οι Κινέζοι προσέφεραν (;) 50 εκ. ευρώ. 
Και ξαφνικά οι Κινέζοι απέσυραν την προσφορά τους, με τον FRAM να βρίσκεται σε κενό αέρος. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για "πώληση" στον Promovacances, αντί ενός ευρώ. 
Μια ενδεχόμενη πτώχευση του FRAM θα δημιουργούσε τρόμο στην τουριστική βιομηχανία της Γαλλίας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην TourMaG.com ο Jean-Pierre Mas, πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων (SNAV) τόνισε ότι «οι παράπλευρες απώλειες που θα προκληθούν από την αναστολή λειτουργίας του FRAM θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει το σύνολο του συστήματος». 
Για το λόγο αυτό, πιστεύει ότι «η διάσωση της FRAM είναι τόσο σημαντική, όσο ένα ζήτημα δημόσιας υγείας.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video