ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

+30% στην επισκεψιμότητα της PHILOXENIA...

...χθες πρώτη ημέρα 

Μία ακόμη πολύ καλή χρονιά αναμένεται πως θα είναι το 2016 για τον ελληνικό τουρισμό, όπως προκύπτει από τα πρώτα μηνύματα, που λαμβάνονται από το πεδίο των προκρατήσεων. 
Στο πλαίσιο αυτό επικρατεί αισιοδοξία για την πορεία του ελληνικού τουρισμού την επόμενη χρονιά, όπως επισήμανε χθες η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, εγκαινιάζοντας το «δίδυμο» των εκθέσεων Philoxenia και Hotelia. Η κα. Κουντουρά τόνισε πως το 2015 κλείνει με 26 εκατ. αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα και τουλάχιστον 14,5 δισ. Ευρώ έσοδα. 
Από την πλευρά της η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία εγκαινίασε την έκθεση Polis, υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί έναν ισχυρό πομπό του καλέσματος προς την κοινωνία για ενίσχυση της αυτοδιοίκησης.
Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τους πολίτες να επισκεφτούν την Polis, να αγκαλιάσουν και να γιγαντώσουν το θεσμό. Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε πως η ανάπτυξη της χώρας κερδίζεται μέσα από την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Παράλληλα επισήμανε τη συμμετοχή πολλών Δήμων και Περιφερειών από όλη τη χώρα στην έκθεση Polis. Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, αναφέρθηκε στα μεγέθη των εκθέσεων Philoxenia, Hotelia και Polis, που πραγματοποιούνται από τις 12-15 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως ο τουρισμός είναι ένας βασικός πυλώνας πάνω στον οποίο πρέπει να χτίσουμε. Αύξηση επισκεψιμότητας Οι εκθέσεις Philoxenia-Hotelia-Polis καταγράφουν ήδη από χθες, που ξεκίνησε η λειτουργία τους, άνοδο στην επισκεψιμότητα των εμπορικών επισκεπτών, η οποία υπερβαίνει ποσοστιαία το 30%, σε σχέση με τις περσινές διοργανώσεις τους (για την Polis η σύγκριση γίνεται με το 2013). Οι εκθέτες της Philoxenia ανέρχονται σε 351 έναντι 232 της περσινής διοργάνωσης (από Σερβία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τυνησία, Αίγυπτο, Αλβανία, Φιλιππίνες, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, ΠΓΔΜ, Ινδονησία, Κύπρο, Τσεχία και Σλοβακία), ενώ ο εκθεσιακός της χώρος είναι κατά 25% μεγαλύτερος. Η έκθεση Hotelia συγκέντρωσε 157 εκθέτες έναντι 141 πέρυσι, ενώ ο αριθμός των εκθετών στη φετινή Polis ανήλθε 64 από 36 στην αντίστοιχη έκθεση το 2013. Η Philoxenia θα υποδεχθεί και 107 ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από 32 χώρες, με περισσότερα από 3.000 «ραντεβού» να είναι προγραμματισμένα. Οι εκθέσεις Philoxenia και Ηotelia υλοποιούνται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του ΕΟΤ, καθώς και όλων των μεγάλων τουριστικών φορέων της χώρας, όπως ο ΣΕΤΕ, το ΞΕΕ, ο HATTA, η ΠΟΞ και ο HAPCO. Η δε Polis τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και της Ένωσης των Περιφερειών. Επίσημη τράπεζα της ΔΕΘ-Helexpo είναι η Εθνική, χορηγός της Philoxenia ο όμιλος εταιρειών Σαμαράς & Συνεργάτες, υποστηρικτής η Εγνατία Οδός ΑΕ και συνεργάτης η Ιnteriors from Greece.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video