ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 300.000 κρατήσεις Ρώσων για Αίγυπτο προς Ελλάδα ( ; )


- Σε εξέλιξη σύσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού

Δωμάτια για την φιλοξενία 300.000 κρατήσεων, από το 1 εκ. που είχαν κλείσει στο Σαρμ Ελ Σέϊχ για το διάστημα μέχρι τα τέλη του 2015, καθώς και αεροπορικές θέσεις, κ.λπ., αναζητούνται στην Ελλάδα, κατόπιν και σχετικής επιθυμίας που έχουν εκφράσει οι ρωσικές αρχές. 
Όπως είναι γνωστό μετά την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στην Αίγυπτο, έχουν ακυρωθεί όλες οι κρατήσεις από Ρωσία στην αφρικανική χώρα, ενώ η Κύπρος αυτή τη στιγμή έχει overboοking και η Τουρκία δεν αποτελεί "επιθυμητό προορισμό", λόγω της γειτνίασής της με την Συρία. 
Μάλιστα σήμερα έχει προγραμματιστεί σχετική σύσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία συμμετέχουν φορείς από Κρήτη και Ρόδο, που το κλίμα τους προσιδιάζει στο κλίμα της Αιγύπτου. 
Παράγοντες της αγοράς, που έχουν γνώση του θέματος εκφράζουν τον προβληματισμό τους κυρίως για τις κλιματολογικές συνθήκες και την δυνατότητα των ελληνικών ξενοδοχείων να καλύψουν τις απαιτήσεις των Ρώσων πελατών, ώστε να μην δυσφημιστεί ο προορισμός, γυρνώντας ουσιαστικά μπούμερανγκ. 
Μάλιστα έλεγαν χαρακτηριστικά πόσα ελληνικά ξενοδοχεία έχουν θερμαινόμενες πισίνες και πως θα διασφαλίσουμε (sic) την ηλιοφάνεια τον Δεκέμβρη;

Για το θέμα θα επανέλθουμε με τα νεότερα...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video