ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η τουριστική εκπαίδευση στις προτεραιότητες Κουντουρά


«Το Υπουργείο στηρίζει την τουριστική εκπαίδευση και μεριμνεί για την αναβάθμιση του επιπέδου της στις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς». 
Αυτό επισήμανε η αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο σχετικής συνάντησης με θέμα τις δημόσιες τουριστικές σχολές (πρώην ΟΤΕΚ) που είχε σήμερα στο γραφείο της, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον ν. Λασιθίου κ. Μ. Θραψανιώτη και την αντιδήμαρχο Αγ. Νικολάου κ. Αφροδίτη Κωστάκη-Βαρκαράκη. 
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Γεράσιμος Ζαχαράτος. 
Η αν. Υπουργός ανέφερε ότι στο υπουργείο εξετάζονται δράσεις που στοχεύουν στην ανασυγκρότηση του επιπέδου σπουδών και την αναβάθμιση των δημόσιων τουριστικών σχολών (πρώην ΟΤΕΚ). Παράλληλα διευκρίνισε ότι οι σχολές (ΑΣΤΕΡ-ΑΤΕΚ) αποτελούν ένα σημαντικό εκπαιδευτικό πυρήνα. Δεν υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές πλην εκείνων που θα συνδράμουν στην βελτίωσή τους και την μεγιστοποίηση της συμβολής τους στην τουριστική εκπαίδευση.
H κα Κουντουρά εξήρε την στενή σχέση που διέπει τις τοπικές κοινωνίες με τις σχολές εκεί όπου λειτουργούν. Τόνισε ότι οι τοπικοί παράγοντες και οι συλλογικοί φορείς του τουρισμού των περιοχών αυτών μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια του υπουργείου να βελτιώσει το επίπεδο σπουδών των σχολών και να δώσει καλύτερες γνωστικές υποδομές στους ανθρώπους που θα εργαστούν στον κλάδο του τουρισμού.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video