ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Αθήνα έχει πλέον το διεθνές συνέδριο της για τον ηλεκτρονικό τουρισμό!


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη χρονιά φέτος το “Digi.travel EMEA Conference & Expo 2015” με περισσότερους από 190 συμμετέχοντες, από τις 17-18 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. 
Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το Digi.travel, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα από την Travel Media Applications, είναι πλέον ένα συνέδριο που καλύπτει τις πιο σημαντικές εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρονικού τουρισμού. 
Το Συνέδριο αυτό εντάσσεται στην ομάδα διεθνών συνεδρίων “Digi.travel World Events” που γίνονται στην Πολωνία τον Δεκέμβριο, στη Σουηδία τον Φεβρουάριο και στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης επίσης τον Φεβρουάριο του 2016.
Με τη συμμετοχή 14 ομιλητών απο το εξωτερικό και 12 Ελλήνων παρουσιάστηκαν στους συνέδρους, που ήταν από ολο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας, οι τάσεις και οι εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού και συγκεκριμένα αναλύθηκαν θέματα όπως οι τάσεις των μελλοντικών ταξιδιωτών, το πολύ βασικό θέμα της εποχής μας που αφορά στη διαμοιραζόμενη οικονομία (Sharing Economy), τα οφέλη από τη σωστή συνεργασία με το TripAdvisor, και η διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες μέσω εφαρμογών στα κινητά τηλέφωνα. 
Επίσης, όσον αφορά τα ξενοδοχεία αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την τιμολόγηση, τα έσοδα, και τις απευθείας κρατήσεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video