ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στον ΕΟΤ ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος


Και επισήμως ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα στον ΕΟΤ, ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, παρουσία της Aν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενας Κουντουρά. 
Ο κ. Τρυφωνόπουλος γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. 
Διαθέτει 24ετή θητεία στον ιδιωτικό τομέα, έχοντας διατελέσει ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, όπως Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Eurobank Εργασίας , Post Insurance (Θυγατρική εταιρεία Μεσιτών Ασφαλίσεων των ΤΤ & ΕΛΤΑ), Groupama Φοίνιξ, Estee Lauder Hellas, κ.α. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ ( Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο Louisville Kentucky των Η.Π.Α., μιλά δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Γαλλικά). 
Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. 
Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ αναχώρησε με την αν. Υπουργό κα Έλενα Κουντουρά για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia , που πραγματοποιείται στη Δ.Ε.Θ. 
Από εμάς καλορίζικος!!!
ΥΓ: Στα αξιοσημείωτα η εύτερη επιλογή στελέχους από την Έλενα Κουντουρά, που είναι εκτός "κομματικού σωλήνα". Μακάρι να συνεχίσει!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video