ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχείς μειώσεις για τον ρωσικό εξερχόμενο Τουρισμό


Η πτώση στο ποσοστό των Ρώσων τουρίστων που ταξιδεύουν και που προκλήθηκε από την υποτίμηση του ρουβλίου, επηρέασε όλους τους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Τον Αύγουστο του 2015, η Αίγυπτος σημείωσε πτώση 9%, το Μαυροβούνιο και το Βιετνάμ 8%, ωστόσο οι χώρες αυτές επηρεάστηκαν λιγότερο σε σχέση με πιο μακρινούς προορισμούς όπως η Δομινικανή Δημοκρατία και το Μεξικό, που είχαν πολύ πιο έντονη πτώση. 
Ακόμη και η Τουρκία, ο εδώ και πολύ καιρό αγαπημένος και νούμερο 1 προορισμός για τους Ρώσους, μειώθηκε κατά 18% τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ATOR (Russia's Tour Operators Association) για την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2015, τα στατιστικά για τη Ρωσία μπορεί να είναι σχεδόν 30% χαμηλότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Οι Moscow Times σημειώνουν ότι ο αριθμός των Ρώσων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς έχει πενταπλάσια μείωση τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ATOR που δημοσιεύθηκαν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που περνούν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο εξωτερικό, από 150.000 το 2013 έχει μειωθεί σε 50.000.
Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι αυτές δεν είναι οι βασικές διακοπές, αλλά είναι ένα δεύτερο πακέτο διακοπών για τα πιο ευημερή τμήματα του Ρωσικού πληθυσμού, που απολαμβάνουν το σκι ή τη μετάβασή τους σε πιο θερμούς προορισμούς κατά τη διάρκεια των χειμερινών τους διακοπών.
Για την περίοδο αυτή, οι κυριότεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί είναι η Αίγυπτος, η Ταϊλάνδη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video