ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το MountAthos360 παρουσιάζεται στην 31η PHILOXENIΑ


- Υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης 

Mια σημαντική εξέλιξη για την χερσόνησο του Άθω θα παρουσιαστεί στην φετινή PHILOXENIA.
Πρόκειται για ένα μοναδικό για τα παγκόσμια δεδομένα project με θρησκευτικό αλλά και ιστορικό χαρακτήρα, την παρουσίαση δηλαδή όλων των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους αλλά και αρκετών Ιερών Σκητών-Κελιών, μέσω Εικονικής Περιήγησης 360 μοιρών. 
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου ιστορικού ντοκουμέντου που θα παραμένει αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο. 
Αυτό θα γίνει με την δημιουργία ενός ιστότοπου, του mountathos360.com, μέσα από τον οποίο θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση (χωρίς κάποια χρέωση) προς όλους τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι θα μπορούν με τον τρόπο αυτό να "επισκεφτούν” το Άγιον Όρος.
Έτσι επιτυγχάνεται η τουριστική προβολή δημιουργώντας την ανάγκη επισκέψεως του προορισμού και δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσους επί παραδείγματι:
α) δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα,
β) είναι άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (π.χ. Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, και
γ) είναι γυναίκες (απαγόρευση εισόδου λόγω του Αβάτου), να δουν και να “επισκεφτούν" το Άγιον Όρος για πρώτη φορά στη ζωή τους.
Μέσα στον ιστότοπο θα υπάρχει η δυνατότητα να διαβάζει ο χρήστης ιστορικά στοιχεία για κάθε Ιερή Μονή, Ιερή Σκήτη που θα περιηγείται.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πέμπτη: 11:00-19:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Παρασκευή: 11:00-19:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Σάββατο: 11:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Κυριακή: 11:00-18:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Η είσοδος για εμπορικούς επισκέπτες είναι δωρεάν, με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή με το Δελτίο Εμπορικού Επισκέπτη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video