ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

“Xρυσά” βραβεία στα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare


Ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος ταξιδιωτικός όμιλος της μεγάλης Βρετανίας TUI UK, (Thomson) βράβευσε για ακόμη μία χρονιά τα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare, στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας βράβευσης των κορυφαίων ξενοδοχείων – συνεργατών του παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια της έκθεσης WORLD TRAVEL MARKET στο Λονδίνο. 
Η βράβευση αποτέλεσε μέρος μίας λαμπρής τελετής στο πολυτελές ξενοδοχείο “The Dorchester” στο Mayfair του Λονδίνου, στην οποία παρέστησαν πολλά από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Lindos Blu έλαβε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία διάκριση Overall Winner στην κατηγορία Best Thomson a La Carte Accommodation.
Πρόκειται για την κατηγορία με τα πολυτελέστερα και δημοφιλέστερα ξενοδοχεία του προγράμματος του ομίλου, εκ των οποίων το Lindos Blu έλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99%. Συνυποψήφια στην ίδια κατηγορία ήταν ξενοδοχεία από την Majorca, Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Κύπρο και την εξωτική Goa. 
Παράλληλα, για μια ακόμη χρονιά, στο ξενοδοχείο Lindos Mare απονεμήθηκε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Thomson Platinum Accommodation. 
Συνυποψήφια σ’ αυτή την κατηγορία ήταν ξενοδοχεία και από άλλα μέρη της Ελλάδας ( Κέρκυρα, Χαλκιδική, Κω, Κρήτη, Κεφαλονιά ) αλλά και Κύπρο, Turkey, Italy, Majorca, Gran Canaria, Madeira, Sicily, Tenerife, Ibiza, Costa De Almeria, Tunisia, Morocco, Jamaica & Mexico. 
Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους των ιδιοκτητών και όλου του προσωπικού ο Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων Κος Αλέξανδρος Π. Μόρτζος. Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, τα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare συνεχίζουν να κρατούν ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν, επενδύοντας διαρκώς στην ποιότητα. 
Οι διακρίσεις αυτές εκτός από την δικαίωση των προσπαθειών της Διοίκησης και του κάθε εργαζομένου ξεχωριστά, συμβάλλουν έμπρακτα στην προβολή, στη διατήρηση και στην αναβάθμιση της εικόνας της Ρόδου στον Τουριστικό χάρτη των προορισμών υψηλού επιπέδου. 
Πηγή : “Xρυσά” βραβεία στα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare | Η ΡΟΔΙΑΚΗ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video