ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόσκληση συνεργασίας προς τους Δήμους και τους τουριστικούς φορείς απευθύνει η Περιφέρεια Αττικής...


... στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Αθήνα

Κατά την παρουσίαση της νέας στρατηγικής μάρκετινγκ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Αττικής (2016-2020) που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου τόνισε ότι «οι συνέργιες μεταξύ των φορέων του τουρισμού θα δώσουν νέα έμφαση στον τουρισμό στην Αττική, καθιστώντας τον δυναμικό και οικονομικό παράγοντα για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και για την αναζωογόνηση των επιχειρήσεων». 
Υπογράμμισε επίσης ότι «η Περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη σημασία στον επιστημονικό σχεδιασμό της στρατηγικής της», ενώ ανέλυσε εκτεταμένα τις αιτίες που λειτουργούν ανασταλτικά στην προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού της Αττικής, υπογραμμίζοντας κυρίως την έλλειψη στρατηγικού επικοινωνιακού σχεδιασμού, καθώς και μια σειρά άλυτων προβλημάτων σχετικά με την ανεπάρκεια του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου του Νόμου «Καλλικράτη». 
Την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των τουριστικών φορέων τόνισε επίσης και η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στο χαιρετισμό της. 
Η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος κα Ελένη Δημοπούλου κάλεσε τους Δήμους και τους τουριστικούς φορείς της Αττικής να μετέχουν ενεργά στη διαβούλευση σχετικά με τη νέα τουριστική καμπάνια, προκειμένου η Περιφέρεια Αττικής να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε περιοχή της Αττικής.
Ιδίως στάθηκε στην νεοσυσταθήσα Διεύθυνση Τουρισμού, στην πολιτική επιλογή να ανατεθεί η μελέτη στρατηγικής μάρκετινγκ για τον τουρισμό της Αττικής σε ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο, στην ανάγκη σύστασης Συστήματος Διαχείρισης του Προορισμού στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και στην ανάγκη ανάδειξης της «άγνωστης» και «αυθεντικής» Αττικής, προβάλλοντας με έξυπνο και οικονομικό τρόπο τους επί μέρους θεματικούς πολλαπλούς προορισμούς στην Αττική. 
Την αναλυτική παρουσίαση της νέας στρατηγικής μάρκετινγκ για τον τουρισμό της Αττικής έκανε ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών. Περιέγραψε τους τρόπους για την αποτελεσματικότερη τουριστική προβολή της Αττικής και ανέλυσε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και τοπικών φορέων. 
Η Διευθύντρια Αυστρίας του ΕΟΤ κα Αθηνά Μπαμπάκου παρουσίασε τις ευκαιρίες προβολής που προσφέρει ο ΕΟΤ στους ελληνικούς προορισμούς μέσα από το δίκτυο γραφείων εξωτερικού που διατηρεί στις σημαντικότερες αγορές του ελληνικού τουρισμού. Στην ενδιαφέρουσα αυτή παρουσίαση παραβρέθηκε όλη η πολιτική ηγεσία του Υπ. Τουρισμού και του ΕΟΤ, υψηλόβαθμα στελέχη της Δημόσια Διοίκησης, εκπρόσωποι πρεσβειών, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι Επιτροπών Τουρισμού Δήμων, φορείς του Τουρισμού της Αττικής και εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων, δημοσιογράφοι και εταιρείες που ασχολούνται με την παροχή τουριστικών υπηρεσιών. 
Τις επόμενες ημέρες θα σταλεί από την Περιφέρεια Αττικής στους Δήμους και τους φορείς η αναλυτική πρόσκληση για συμμετοχή στη διαβούλευση σχετικά με την τουριστική προβολή της Αττικής.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video