ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανανεωμένη η ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων

Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής των μελών της, αλλά και προώθησης του τουριστικού προϊόντος των Καλαβρύτων, η Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων αναβάθμισε και εκσυγχρόνισε την ιστοσελίδας της http://ift.tt/1Odaxh9.
Στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει τα καταλύματα της περιοχής (ξενοδοχεία, διαμερίσματα, κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια) και πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών για τη διαμονή του. 

Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να αναζητήσει διαθεσιμότητα, να ενημερωθεί για τις τιμές κάθε καταλύματος και να προχωρήσει σε κρατήσεις (online booking) με εγγύηση χαμηλότερης τιμής (kalavrita-hotels.reserve-online.net/).
Ακόμα μπορεί να πληροφορηθεί για το πώς μπορεί να φτάσει στα Καλάβρυτα, χρησιμοποιώντας το τρένο, το λεωφορείο και το αυτοκίνητό του με οδηγίες από το googledrive. 
Στην ενότητα αξιοθέατα θα αποκτήσει  πλήρης ενημέρωση για το τι μπορεί να επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, τα ωράρια λειτουργίας αλλά και τον τρόπο πρόσβασης σε αυτά, ενώ στην ενότητα δραστηριότητες θα αντλήσει πληροφορίες για το πώς θα αυξήσει την αδρεναλίνη του, έτσι ώστε να συμπληρώσει την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα με ευχάριστες και δυνατές εμπειρίες που θα θυμάται για μια ζωή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video