ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αξέχαστα δώρα με την «υπογραφή» της Celestyal Cruises

Με μια πρωτότυπη και άκρως διασκεδαστική ιδέα, η Celestyal Cruises υποδέχεται και γιορτάζει το νέο έτος, χαρίζοντας δώρα στους επιβάτες της. Βρείτε απλά τα κρυμμένα καλοκαιρινά αντικείμενα της χριστουγεννιάτικης εικόνας και κερδίστε μια αξέχαστη κρουαζιέρα για το 2016 με την «υπογραφή» της Celestyal Cruises… 

Ονειρεύεστε ήδη μια Celestyal κρουαζιέρα μέσα στην «καρδιά» των Χριστουγέννων; Η Celestyal Cruises σας δίνει την ευκαιρία να είστε ένας από τους 16 τυχερούς για τις διακοπές της επόμενης χρονιάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε και να κερδίσετε! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου. 
Γίνετε πάλι παιδί, παίζοντας το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι της Celestyal Cruises και προετοιμαστείτε από τώρα για τις διακοπές της επόμενης χρονιάς, καθώς σας περιμένουν 16 κρουαζιέρες, μια 7ήμερη κρουαζιέρα στην Κούβα και μια αντίστοιχης διάρκειας στο Αιγαίο, επτά τετραήμερες και ακόμη επτά τριήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Για αυτούς που σκέφτονται τις επόμενες «ειδυλλιακές» εξορμήσεις κάνοντας κράτηση από τώρα για μια κρουαζιέρα τον Μάρτιο, η Celestyal Cruises κάνει δώρο το δεύτερο άτομο, ενώ προσφέρει 50 ευρώ επιπλέον έκπτωση για τις καλοκαιρινές διακοπές στην 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο». 
Μη χάνετε χρόνο, λοιπόν. Μπείτε στο http://ift.tt/1On6ViS, πλοηγηθείτε στη χριστουγεννιάτικη εικόνα, βρείτε τα 32 κρυμμένα καλοκαιρινά αντικείμενα και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους 16 τυχερούς που θα κερδίσουν μια κρουαζιέρα! 
Η Celestyal Cruises, η μοναδική ελληνική εταιρία κρουαζιέρας, επικροτεί και προωθεί ενεργά σε Ελλάδα και εξωτερικό την αυθεντική ελληνική εμπειρία. Μέσα από αυτήν την ενέργεια η Celestyal Cruises φιλοδοξεί να προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως μόνο αυτή γνωρίζει, την Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της. Ακόμη περισσότερες εκπλήξεις περιμένουν τους επιβάτες της το νέο έτος.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video