ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Άρης Κουτελός αναλαμβάνει καθήκοντα Country Managing Director για την LG Electronics Hellas


Από σήμερα, 1η Δεκεμβρίου, ο Άρης Κουτελός αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της LG Electronics Hellas και συγκεκριμένα θα είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. 
Ο Κορεάτικος Όμιλος με ηγετική θέση στην αγορά της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών αγαθών, προτείνει ένα νέο μοντέλο διοίκησης με περαιτέρω αξιοποίηση των εγχώριων στελεχών, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική θυγατρική της, η οποία τα τελευταία χρόνια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, έχει επιδείξει ανοδική πορεία. 
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και βαθειά κατανόηση της αγοράς, ο Άρης Κουτελός διαδέχεται στη θέση αυτή τον Pilwon Jung, ο οποίος θα συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία εντός του ομίλου.
Ο κ. Κουτελός δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων: «Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά έμπειρη και καταρτισμένη, κατέχοντας όλη την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία, ώστε να ανταποκριθεί άψογα σε όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις των συνεργατών και των εταιρικών πελατών μας. Η ανοδική πορεία της εταιρείας, αλλά και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της LG Electronics Hellas, μας δίνει δύναμη και πίστη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνέπειας με τους συνεργάτες μας και προσφέροντας στον έλληνα καταναλωτή καινοτομία για μια καλύτερη ζωή». Ο Άρης Κουτελός μετρά ήδη πορεία 12 ετών στην LG Electronics Hellas, όπου το 2004 ανέλαβε καθήκοντα ως Senior Sales Manager του τμήματος Οικιακής Ψυχαγωγίας. Από το 2012 ηγείτο του τμήματος πωλήσεων, ως Consumer Electronics Director.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video