ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

DMC Ηπείρου: Συνεργασία Undiscovered Epirus και Respond On Demand


Το πρώτο DMC ( γραφείο διαχείρισης του τουριστικού προορισμού) της Ηπείρου, το Undiscovered Epirus, ανήγγειλε δυναμική συνεργασία με το Respond On Demand για τα επόμενα χρόνια, με κοινό στόχο την ανάδειξη του τουριστικού προορισμού της Ηπείρου και την προώθηση του σε tour operators του εξωτερικού. 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, συμφώνησαν κοινές ενέργειες μάρκετινγκ αλλά και την πραγματοποίηση απευθείας επαφών με σημαντικούς tour operators από όλο τον κόσμο. 
Εκπρόσωποι του Undiscovered Epirus θα συμμετέχουν τους επόμενους μήνες, μέσω του Respond On Demand σε Β2Β συναντήσεις με tour operators από Αυστρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία και άλλες χώρες, στους οποίους και θα παρουσιαστεί ένα ποιοτικό και ελκυστικό τουριστικό πακέτο.
Και το Undiscovered Epirus και το Respond On Demand εγγυώνται τουριστικά πακέτα που θα τονίζουν τη μοναδικότητα του προορισμού, αλλά και τις άριστες υπηρεσίες που θα προσφέρονται. 
Η οργανωμένη προώθηση της Ηπείρου μέσα από το πρώτο γραφείο διαχείρισης του τουριστικού προορισμού της, βασισμένη σε καθαρά επαγγελματικά κριτήρια και εργαλεία, αναμένεται να αποδώσει πολλά από τον πρώτο κιόλας χρόνο, συνδράμοντας έτσι όχι μόνο στην τουριστική εξέλιξη της περιοχής αλλά και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video