ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέες πτήσεις της KLM


Η KLM Royal Dutch Airlines ενισχύει το δίκτυο των δρομολογίων της προσθέτοντας πέντε νέους προορισμούς από το Άμστερνταμ προς Σαουθάμπτον και Ιβερνές (Ηνωμένο Βασίλειο), Δρέσδη (Γερμανία), Γένοβα (Ιταλία) και Βαλένθια (Ισπανία) 
Οι επιβάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν από έναν συνολικό αριθμό 76 ευρωπαϊκών προορισμών που εξυπηρετεί η KLM απευθείας από το Άμστερνταμ. 
Συνολικά η KLM θα προσθέσει έως και 700.000 θέσεις (αύξηση 5%) σε ευρωπαϊκούς προορισμούς το επόμενο καλοκαίρι. 
«Στον κόμβο μας στο Άμστερνταμ πετούν επιβάτες από όλη την Ευρώπη για να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το δίκτυό μας στην Ευρώπη, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερες απευθείας πτήσεις από και προς το Άμστερνταμ και περισσότερες και καλύτερες συνδέσεις μέσω του αεροδρομίου Schiphol. 
Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την ένταξη πέντε νέων προορισμών στο δίκτυό μας, δίνοντας στους ευρωπαίους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές για να εξερευνήσουν τον κόσμο. Οι νέοι προορισμοί είναι συναφείς με τον κόμβο μας και τη θέση μας στις τοπικές αγορές.», λέει ο  Pieter Elbers, πρόεδρος της εταιρίας.
Από την 1η Φεβρουαρίου 2016 η KLM Royal Dutch Airlines θα σταματήσει τις πτήσεις προς /από την Κολωνία της Γερμανίας. 
Οι επιβάτες από τις πόλεις Κολωνία και Βόννη μπορούν να εξυπηρετούνται από τις πτήσεις της εταιρείας προς και από το Ντίσελντορφ. Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video