ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βράβευση στην Philoxenia για το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


undefined
Με μία ολοκληρωμένη και αξιόλογη πρόταση για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, η KSD συμμετείχε, όπως, άλλωστε κάνει τα τελευταία 12 χρόνια, στη φετινή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market.

Παράλληλα, δυναμική παρουσία είχε η εταιρία και στη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Θεσσαλονίκης, Philoxenia, στη μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, όπου μάλιστα βραβεύτηκε με έπαινο, στο πλαίσιο των βραβεύσεων της HELEXPO για τις καλύτερες συμμετοχές.

Η KSD είχε δυναμική παρουσία στη WTM με την ετήσια αγγλική έκδοση του «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», τη μόνη ελληνική συμμετοχή έντυπου περιοδικού στην έκθεση, η οποία, μάλιστα, φιλοξένησε, σε παγκόσμια πρώτη, το νέο λογότυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που φιλοτεχνήθηκε από το CNN.

Η 12η έκδοση του αγγλικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», κυκλοφόρησε με πλούσιο πληροφοριακό υλικό για μια σειρά από τουριστικούς προορισμούς, καθιερωμένους κι αναδυόμενους, και τις καλύτερες προτάσεις διαμονής στην Ελλάδα.

Παράλληλα, πιστή στο ραντεβού της με τη Philoxenia, η KSD συμμετείχε στη μεγάλη «γιορτή» του ελληνικού Τουρισμού με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, στο οποίο οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας για την πολυεπίπεδη δραστηριότητά της.
Για τη συνολική παρουσία, συμμετοχή και στήριξή της στην 31η Philoxenia, η ΔΕΘ-Helexpo απένειμε στην KSD τιμητικό έπαινο.
undefinedΣτη Philoxenia διανεμήθηκε και το τεύχος Νοεμβρίου 2015 του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», το οποίο λαμβάνουν -σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή- 23.000 παραλήπτες μηνιαίως.
Σημείο αναφοράς στην ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική ύλη του τεύχους Νοεμβρίου, αποτελεί  η συνέντευξη της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, η οποία μιλάει για τη νέα πρόκληση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη, που δεν είναι άλλη, από την ανάδειξη της χώρας μας μεταξύ των πέντε κορυφαίων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως.
Παράλληλα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ Α.Ε., Δρ Κυριάκου Ποζρικίδη, ο οποίος υποστηρίζει ότι, η διεθνοποίηση αποτελεί μονόδρομο για τη ΔΕΘ.
Προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, το περιοδικό παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις για τον ελληνικό τουρισμό από τη βρετανική αγορά και φωτορεπορτάζ από τη διεθνή έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market.
undefinedΑκόμη, κάτι σαν παράδοση, στο συγκεκριμένο τεύχος αποτελεί το αφιέρωμα στον συνεδριακό Τουρισμό, όπου μέσα από συνεντεύξεις εκπροσώπων φορέων και κορυφαίων επιχειρηματιών του κλάδου, παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον πλέον κερδοφόρο τομέα του τουρισμού.
Μιλώντας για την ελληνική και την αγγλική έκδοση του «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, λέει: «Καταρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους εκείνους οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία και κυκλοφορία των δύο εκδόσεων, σε εκείνους που χρόνια στηρίζουν τις προσπάθειές μας και να τους διαβεβαιώσω πως και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών».
Για τη βράβευση της εταιρίας από τη ΔΕΘ-Helexpo, ο κ. Δεριζιώτης, αφού επισημαίνει ότι πρόκειται για μεγάλη τιμή για την εταιρία, υποστηρίζει ότι «η KSD θα συνεχίσει να δίνει δυναμικό παρόν στη διεθνή έκθεση Τουρισμού Philoxenia, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον Τουρισμό στη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video