ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδρομή στο Dürnstein

Ένα όμορφο και μαγευτικό χωριό, το Dürnstein βρίσκεται στην κοιλάδα Wachau, πολύ κοντά στη Βιέννη
Είναι διάσημο για τα αμπέλια του, έχει ήπιο κλίμα, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Δούναβη. 

Φτάνοντας εκεί, το πρώτο που βλέπει ο επισκεπτης είναι ο πύργος Stiftskirche.
 
Το κάστρο Kuenringer, όπου έμεινε φυλακισμένος ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, βρίσκεται στην κορυφή του λόφου και έχει θέα όλο το χωριό.
 
Περπατώντας στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού θα δείτε  χρωματιστά και στολισμένα με λουλούδια σπίτια του 16ου αιώνα
Είναι ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε αν είστε στη Βιέννη και θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό. 
Το χωριό συνδέεται με την Βιέννη με τρένο ως το Krems και από εκεί πρέπει να πάρετε λεωφορείο ως το Durnstein. Η διαδρομή συνολικά διαρκεί περίπου 1,5 ώρα. Περισσότερες πληροφορίες και δρομολόγια μπορείτε να βρείτε εδώ
 
Ο καλύτερος και πιο ιδιαίτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί είναι το πλοιάριο από Βιέννη. Η διαδρομή της κρουαζιέρας είναι εκπληκτική, καθώς περνά από χωριά, λιβάδια και δάση. 

Η κρουαζιέρα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή με ώρα αναχώρησης, από το Reichsbrücke - προβλήτα 5, στις 8:30 το πρωί. 
Το πλοίο φτάνει στο Durnstein στις 2:30 το μεσημέρι και έχετε 2 ώρες ελεύθερες για να δείτε το χωριό. Η επιστροφή στη Βιέννη είναι στις 9 το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες, τιμές και δυνατότητα κράτησης, θα βρείτε εδώ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video