ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλοκαιρινές διακοπές στον Καρφά της Χίου

Η Χίος είναι ένα πανέμορφο νησί, ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές, καθώς διαθέτει πολλές και πεντακάθαρες παραλίες, όμορφα γραφικά χωριά και κάστρο στο κέντρο της πόλης.
Ο Καρφάς είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, μόλις 7 χλμ από το κέντρο της Χίου. 
Διαθέτει την μεγαλύτερη παραλία του νησιού, με ψιλή άμμο, ρηχή για αρκετά μέτρα και ιδανική για παιδιά. 
 
Το εντυπωσιακό είναι ότι η θάλασσα έχει μόνο άμμο, καθόλου φύκια ή πέτρες, ακόμα και σε μεγάλο βάθος, για αυτό και χαρακτηρίζεται ως θαλάσσια έρημος!
 
Μεγάλο μέρος της παραλίας έχει ξαπλώστρες και ομπρέλες (με πληρωμή) αλλά υπάρχει πολύς χάρος για ψάθες! 
Στην μια πλευρά της παραλίας υπάρχουν ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες. Επίσης υπάρχει δυνατότητα για διάφορα θαλάσσια σπορ και παιχνίδια.
Διαμονή
Η περιοχή διαθέτει και άλλα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Δείτε τα όλα εδώ.
Εμείς μείναμε στο Sideratos apartments, ένα εκπληκτικό συγκρότημα με ενοικιαζόμενα δωμάτιο ακριβώς πάνω στη θάλασσα. Μοντέρνα μεγάλα δωμάτια με έντονα χρώματα και μεγάλη βεράντα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Οι ιδιοκτήτες φιλόξενοι και εξυπηρετικοί. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
Η θέα από τη βεράντα
 
Αυτό το καλοκαίρι επισκεφτείτε την Χίο και συγκεκριμένα τον Καρφά, για να κάνετε τα μπάνια σας σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας. Η κοντινή απόσταση από το κέντρο κάνει τις μετακινήσεις πολύ εύκολες. Με το λεωφορείο μπορείτε να κατεβείτε στην πόλη για να κάνετε τα ψώνια, τις βόλτες και να απολαύσετε ένα ποτάκι ή μεζεδάκια στο λιμάνι. Επίσης από το κέντρο μπορείτε να πάρετε λεωφορείο για να πάτε σε όποιο άλλο μέρος του νησιού θέλετε. 
tips
* Ο Καρφάς προσφέρετε για ήσυχες διακοπές, ακόμα και τον Αύγουστο που ο τουρισμός είναι περισσότερος, υπάρχει ηρεμία και άπλα στη  παραλία! 
* Στην Χίο μπορείτε να πάτε με αεροπλάνο


Εναλλακτικά με πλοίο

* Δείτε οπωσδήποτε τα Μεστά, το όμορφο μεσαιωνικό χωριό του νησιού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
* Δοκιμάστε φυσική μαστίχα καθώς επίσης και άλλα προϊόντα με μαστίχα (όπως λικέρ, κουλουράκια, ανθρακούχο αναψυκτικό, κρέμες σώματος)



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video