ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξενάγηση στις Βρυξέλλες με το Hop on Hop off

Τα διώροφα κόκκινα τουριστικά λεωφορεία διασχίζουν καθημερινά την πόλη των Βρυξελλών, σταματώντας σε κάθε σημαντικό αξιοθέατο. Είναι ένας πολύ καλός και άνετος τρόπος να δείτε την πόλη, αφού μπορείτε να κατεβείτε σε όποια στάση θέλετε και όσες φορές θέλετε!
Υπάρχουν δύο γραμμές και η διάρκεια της κάθε διαδρομής είναι 75 λεπτά. Οι δύο διαδρομές θα σας ξεναγήσουν στις Βρυξέλλες και θα έχετε δει όλα τα ενδιαφέροντα μέρη.

Η γραμμή 1, γνωστή ως μπλε γραμμή, κάνει τις ακόλουθες στάσεις:
Central station, Rogier, Royal Greenhouses, Atomium. Magritte House, Basilica, Tour&Taxis, Dansaert-Mima, Bourse, Marolles, Manneken Pis.
Rogier
Βασιλικό θερμοκήπιο
 Atomium
 Basilica
 Bourse
 Magritte
 Manneken Pis
Mima
Tour&Taxis
Marolles

H γραμμή 2, γνωστή ως κόκκινη γραμμή, κάνει τις ακόλουθες στάσεις:
Central Station, Royal place με τα μουσεία, Sablon με όμορφη θέα, Avenue Louise με τα ακριβά καταστήματα, Art Nouveau- μουσείο Horta, Flagey, Ευρωκοινοβούλιο- Κομισιόν, Leopold park, Cinquantenaire με το πάρκο, την αψίδα και τα μουσεία, πλατεία Schuman, Royal Palace- το βασιλικό παλάτι.
Cinquantenaire
 Ευρωκοινοβούλιο
 Flagey
 Horta σπίτι- μουσείo
Παλάτι
Sablon
Οι δύο γραμμές έχουν αφετηρία τον κεντρικό σταθμό Central, αλλά μπορείτε να επιβιβαστείτε από όποια στάση σας εξυπηρετεί.
Υπάρχει εισιτήριο μίας ημέρας με κόστος 25 ευρώ και το διήμερο με κόστος 32 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε το διήμερο συμφέρει!! Δείτε αναλυτικά τιμές εδώ.

tips
* Αφού δείτε όλα τα αξιοθέατα που σας ενδιαφέρουν, πάρτε το λεωφορείο και απλά κάντε όλη τη διαδρομή για να ξεκουραστείτε κοιτώντας τα όμορφα μέρη που είδατε νωρίτερα.
* Αν ο καιρός είναι καλός, καθίστε επάνω, στο ανοιχτό μέρος του λεωφορείου- έτσι θα βγάλετε και ωραίες φωτογραφίες!
* Η συχνότητα των δρομολογίων εξαρτάται από την σεζόν. Δείτε τα δρομολόγια εδώ.
* Αν θέλετε να επισκεφτείτε αρκετά μουσεία, κοιτάξτε τι περιλαμβάνει η Brussels Card (έχει πολλά μουσεία με δωρεάν είσοδο και σημαντικές εκπτώσεις). Δείτε αναλυτικά εδώ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video