ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χριστουγεννιάτικος περίπατος δίπλα στον Τάμεση στο Λονδίνο- Christmas by the river

Μια από τις πιο όμορφες περιοχές την περίοδο των γιορτών στο Λονδίνο. Περπατήστε στις όχθες του Τάμεση και περιπλανηθείτε στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά με φόντο την μοναδική γέφυρα του Λονδίνου.
Μπορείτε να αγοράσετε δώρα και στολίδια, να δοκιμάσετε φαγητό και ποτά, να συμμετέχετε σε δωρεάν εργαστήρι χειροτεχνιών, να απολαύσετε μουσικές παραστάσεις.


 Αναλυτικά όλα τα δρώμενα θα τα δείτε εδώ. 
Περισσότερες από 70 ξύλινες καμπίνες, στολισμένες με φωτάκια, που πουλάνε πολλών ειδών πράγματα, από στολίδια, ρούχα, αξεσουάρ μέχρι και τρόφιμα. Η αγορά εκτείνεται στη λεγόμενη Queen's walk, από το London Bridge City Pier μέχρι το μπαρ Scoop at More London. 
H αγορά είναι ανοιχτή από 26/11 έως 5/01, καθημερινά (εκτός από την ημέρα των χριστουγέννων) και ώρες 10:00-21:00. Την παραμονή Χριστουγέννων 10:00-17:00 και την παραμονή πρωτοχρονιάς 10:00-20:00. 
 
Δείτε και φωτογραφηθείτε με τους χιονάνθρωπους- Snowman art trail. 12 διαφορετικοί χιονάνθρωποι, εμπνευσμένοι από τις 12 μέρες των χριστουγέννων.
  
tips
* Κατεβείτε στο σταθμό London Bridge
* H περιοχή είναι όμορφη την ημέρα αλλά ιδιαίτερα το βράδυ με τα φωτάκια. 
* Δείτε περισσότερα θέματα για το Λονδίνο εδώ Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video