ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ποδηλατάδα-ύμνος στην τέχνη!


Μια διαδρομή αφιερωμένη στον Βαν Γκογκ


19 Νοεμβρίου 2014 // 15:01 Ένας ποδηλατόδρομος διαφορετικός από όλους τους άλλους σας περιμένει στην Ολλανδία, προσφέροντας σας μια απίστευτη εμπειρία.

Ένας ντόπιος καλλιτέχνης επέλεξε τον πιο όμορφο τρόπο για να τιμήσει τον σπουδαίο ζωγράφο Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Δημιούργησε ένα μονοπάτι για ποδήλατα, που λάμπει στο σκοτάδι!Παίρνοντας έμπνευση από τον περίφημο πίνακα«Starry Night», έργο του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου, ο Daan Roosegaarde συνεργάστηκε με την εταιρεία Heijmans Infrastructure, ώστε να δημιουργηθεί το ενός χιλιομέτρου Βαν Γκογκ - Roosegaarde μονοπάτι, το οποίο άνοιξε στην πόλη Eindhoven στις 13 Νοεμβρίου.Ο δρόμος φωτίζεται από εκατοντάδες μικροσκοπικές πέτρες, εφοδιασμένες με ειδική τεχνολογία για να λάμπουν στο σκοτάδι, αλλά και ηλιακά φώτα LED.

Βαν Γκογκ 2015Το άνοιγμα του ποδηλατοδρόμου Βαν Γκογκ-Roosegaarde σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς Βαν Γκογκ, η οποία θα περιλαμβάνει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων στις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο και τη Γαλλία για να τιμήσουν την 125η επέτειο από το θάνατο του.Ο νέος ποδηλατόδρομος αποτελεί κομμάτι της ποδηλατικής διαδρομής Βαν Γκογκ, η οποία έχει δημιουργηθεί στην επαρχία του Βορείου Brabant, πατρίδα του ζωγράφου.Η συνολική διαδρομή έχει μήκος 335 χιλιόμετρα και χωρίζεται σε πέντε επιμέρους κομμάτια, τα οποία μπορούν να διανυθούν σε μια μέρα και συνδέουν διάφορες τοποθεσίες, που συνδέονται με τον Βαν Γκογκ και την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video