ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άνοιξε τις πόρτες του το κέντρο δια βίου μάθησης Αλοννήσου


Με τρια τμήματα


Με τρία τμήματα ξεκινά αυτή την εβδομάδα τη λειτουργία του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αλοννήσου. Η πολυαναμενόμενη έναρξη του προγράμματος πραγματοποιείται έπειτα από ένα σχεδόν χρόνο από την πρώτη πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής.

''Η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση ήταν τεράστια και θεωρήσαμε υποχρέωση μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση του προγράμματος'' τονίζει η κ. Κική Αναγνώστου, πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και υπεύθυνη από το Δήμο Αλοννήσου για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, συνεχίζοντας:

''Έγιναν πολλές ενέργειες τόσο από την προηγούμενη όσο και από τη νέα δημοτική αρχή προς την κατεύθυνση αυτή, οι οποίες εντάθηκαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε και ορίστηκε από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ως υπεύθυνη εκπαίδευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αλοννήσου και ανέλαβε καθήκοντα η κ. Έλενα Καραμαγκιόλα. Η συνεργασία μας ήταν άριστη και κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο, ώστε να υλοποιηθεί τελικά το πρόγραμμα. Ευχαριστούμε λοιπόν τόσο την κ.Καραμαγκιόλα όσο και τις τρεις εκπαιδεύτριες, οι οποίες δέχτηκαν να αναλάβουν τη διδασκαλία των μαθημάτων στα πρώτα τμήματα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες λόγω απόστασης και προσβασιμότητας, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες. Θεωρούμε ότι τα οφέλη από την υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος θα είναι σημαντικά για τους συμμετέχοντες και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα.''

Τα τρία τμήματα που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα είναι:

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή με εκπαιδεύτρια την κ. Πολυμέρου Χαρίκλεια,

Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής με εκπαιδεύτρια την κ. Λιθαδιώτη Κατερίνα και

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη με εκπαιδεύτρια την κ. Κουτσίμπου Ξένια.

Τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας του Γυμνασίου/Λυκείου Αλοννήσου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video