ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Επιστροφή" της British στο Ηράκλειο μετά από 30 χρόνια !!!


Με στόχο να τοποθετήσει την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη υψηλά στο χάρτη των προτεραιοτήτων της για το φετινό καλοκαίρι, η British Airways επιστρέφει μετά από χρόνια στο νησί επεκτείνοντας με τον τρόπο αυτό και το δίκτυο των δρομολογίων της. Η επίσημη πρώτη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ (Gatwick) έγινε χθες Κυριακή, με την άφιξη από το Λονδίνο 120 Βρετανών. 
Οι πτήσεις ανέρχονται σε τέσσερις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, ενώ τα δρομολόγια πτήσεων μίας εκ των μεγαλύτερων βρετανικών αεροπορικών εταιρειών θα ισχύουν μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου με προοπτική να επεκταθεί μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου. Να σημειωθεί άλλωστε ότι μέχρι και σήμερα Βρετανοί τουρίστες που έφθαναν στο νησί μας, κατέχοντας υψηλή θέση στην πυραμίδα των αφίξεων ανά εθνικότητα, τη δεύτερη μάλιστα μετά του Γερμανούς, έρχονταν στην Κρήτη μέσω τσάρτερ.
Όπως γράφει η Βάλια Μπούη, στη ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, "Πλέον η Κρήτη και δη το Ηράκλειο, συγκαταλέγεται και επισήμως στους δημοφιλείς τουριστικά προορισμούς της British Airways και θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε αεροδρόμιο Ηρακλείου, Περιφέρεια Κρήτης και τοπικοί φορείς, προσπαθούσαν εδώ και δύο χρόνια για να ευοδωθεί το συγκεκριμένο εγχείρημα το οποίο, αν μη τι άλλο πρόκειται για μία καθαρή ψήφο εμπιστοσύνης της συγκεκριμένης εταιρείας προς το αεροδρόμιο Ηράκλειου που καλείται για μία ακόμη φορά να σηκώσει ένα ακόμη βάρος του ολοένα και αυξανόμενου κύματος τουριστών που αυτή τη φορά θα έχει αφετηρία το Λονδίνο".
Ελπιδοφόρα εξέλιξη!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video