ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δυναμική παρουσία της EUROMEDICA στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού - IMTJ στο Λονδίνο


Αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, ο Όμιλος EUROMEDICA συμμετείχε δυναμικά στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού - IMTJ που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Απριλίου στο Λονδίνο. 
Η παρουσία της EUROMEDICA στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερα σημαντικές επαφές με διεθνείς εταιρίες και οργανισμούς από τους κλάδους της υγείας και του τουρισμού, ανοίγοντας προοπτικές για τη σύναψη συμφωνιών στρατηγικής σημασίας. Σημειώνεται ότι από ελληνικής πλευράς, η EUROMEDICA αποτέλεσε τον μοναδικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών που συμμετείχε στο γεγονός. 
Το Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού – IMTJ 2015, προσέλκυσε εκπροσώπους 130 οργανισμών και επιχειρήσεων, προερχόμενες από περισσότερες από 40 χώρες, δικαιώνοντας τη φήμη του ως κορυφαία διεθνής εκδήλωση για τον Ιατρικό Τουρισμό.


Ο Ιατρικός Τουρισμός είναι ένας κλάδος με ιδιαίτερη δυναμική που δυστυχώς δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς στη χώρα μας. 
Η ευρεία γκάμα υπηρεσιών υγείας κορυφαίας ποιότητας και το διευρυμένο δίκτυο του σε ολόκληρη τη χώρα καθιστούν τον Όμιλο EUROMEDICA έναν από τους ισχυρότερους παρόχους υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. 
Σχετικά με τη συμμετοχή της EUROMEDICA στο Συνέδριο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου, κ. Θωμάς Λιακουνάκος δήλωσε: “Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της EUROMEDICA σε αυτό το κορυφαίο Διεθνές Συνέδριο. Στο περιθώριο της φετινής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους οργανισμούς του εξωτερικού, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες σύναψης στρατηγικών συμμαχιών. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο κλάδος του Ιατρικού Τουρισμού είναι πολλά υποσχόμενος και η EUROMEDICA επενδύει στην ανάπτυξη του, μέσα από στοχευμένες κινήσεις που μπορούν να έχουν τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία ”.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video