ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσίαση της SKYGREECE Airlines στα τουριστικά γραφεία


Το μεγάλο ενδιαφέρον του κλάδου των τουριστικών γραφείων για την έναρξη της δραστηριότητας της ελληνικών συμφερόντων, αεροπορικής εταιρείας SkyGrecce Airlines, επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, με τη συμβολή του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC. 
Η SkyGrecce Airlines, είναι η νέα αεροπορική εταιρία, που “ανοίγει τα φτερά της”, προκειμένου να ξανασυνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα και το υλοποιούν με σκοπό την σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική με τακτικές πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η SkyGrecce Airlines, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας. 
Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, εκπροσωπώντας τον κλάδο, χαιρέτησε την νέα προσπάθεια, η οποία όπως σημείωσε «έρχεται να τονώσει την αεροπορική διασύνδεση της χώρας μας με τον απόδημο ελληνισμό της Β. Αμερικής». Τόνισε ότι «η αεροπορική σύνδεση αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τα τουριστικά γραφεία που ασχολούνται με εισερχόμενο τουρισμό από τις Η.Π.Α. και τον Καναδά (ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική), για τους ομογενείς και βέβαια αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό ρόλο στον εξερχόμενο τουρισμό της χώρας μας, καθώς οι τιμές είναι ανταγωνιστικές». 
Στην ομιλία του ο πρόεδρος της εταιρίας, π. Νικόλαος Αλεξανδρής, αφού ευχαρίστησε τον HATTA, τον πρόεδρο κ. Λύσανδρο Τσιλίδη και το διοικητικό συμβούλιο για την συνεργασία τους, τόνισε ότι «η SkyGreece Airlines είναι δίπλα στους τουριστικούς πράκτορες προσβλέποντας στην ουσιαστική στήριξη τους ώστε όλοι μαζί από κοινού να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους». Ανακοίνωσε δε, τη συνεργασία της SkyGreece Airlines και του HATTA με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND, για την παροχή δωρεάν τηλεφωνικών καρτών στους επιβάτες της SkyGreece Airlines. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός εκπροσώπων τουριστικών γραφείων, έγινε παρουσίαση των προγραμμάτων και των στόχων της εταιρείας ενώ συζητήθηκαν και τεχνικά θέματα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video