ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Incentive group 300 στελεχών κινέζικης εταιρείας ProHealth στην Ελλάδα!!!


Η κινέζικη εταιρεία προϊόντων υγείας και ομορφιάς ProHealth, επέλεξε την Ελλάδα ως προορισμό για το incentive ταξίδι 300 στελεχών της τον προσεχή Σεπτέμβριο. 
Ο κ. Γιάννης Πλεξουσάκης, Προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας πραγματοποίησε δυο επισκέψεις στα γραφεία της ProHealth τον περασμένο Μάρτιο με ισάριθμες παρουσιάσεις για τον προορισμό Ελλάδα, οι οποίες συνέβαλαν στην τελική απόφαση της εταιρείας για επιλογή της Ελλάδας ως προορισμός του εν λόγω incentive γκρουπ. 
Το γκρουπ θα επισκεφθεί την Ελλάδα τον προσεχή Σεπτέμβριο με διαμονή σε Αθήνα, Σαντορίνη και επίσκεψη στην Αρχαία Ολύμπια. 
Την περασμένη Τρίτη 2 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στα γραφεία της εταιρείας όπου ανακοινώθηκαν οι δυο προορισμοί (Ελλάδα & Γαλλία) για τα ταξίδια incentive της εταιρείας για το τρέχον έτος.
Στην εκδήλωση, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε τελετή υπογραφής συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας ProHealth και του ταξιδιωτικού πρακτορείου Hua Yuan το οποίο θα αναλάβει την οργάνωση των εν λόγω ταξιδιών, παρευρέθησαν ο κ. Jason Li, CEO της ProHealth, o κ. Guo Dongjie, CEO του Hua Yuan, ο Προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας και ο Προϊστάμενος Γραφείου Τουρισμού Γαλλίας.
Σημειώνεται πως η εν λόγω εταιρεία, πέρα από την Ελλάδα, θα αποστείλει γκρουπ 3000 υπαλλήλων της στο Παρίσι. Κατά τις επαφές του κ. Πλεξουσάκη, Προϊσταμένου Γραφείου ΕΟΤ Κίνας με τον κ. Jason Li, CEO της ProHealth, συζητήθηκε η προοπτική επιλογής της Ελλάδας ως προορισμός του incentive γκρουπ των 3000 υπαλλήλων της κινέζικης εταιρείας τον επόμενο χρόνο.
Πολύ ελπιδοφόρα είδηση.
Μπράβο!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video